| asdfghjklasdfghjklqwertyuiop a întrebat:

De 2 zile am candidoza bucala.Doar azi mi-am dat seama ce cand am vazut ca au aparut pete albe pe gingii si pe limba.Pana ieri nu am avut petele si am crezut ca sunt rani provocate de la periajul agresiv.Doar luni am programate la doctorul de familie pentru altceva si o sa ii spun si de candidoza.Nu este foarte extinsa.Am inceput sa fac gargara cu bicarbonat de sodiu si sa aplic dupa aceea miere de trandafir.Credeti ca e prea mult sa mai stau pana luni? Am citit undeva ca daca ai candidoza bucala poti dezvolta si candidoza peniana.Este adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

De unde știi că ai candidoză bucală? Bănuiești tu sau ai fost la un consult? E în regulă până luni deja e vinerzi azi și nu se moare din asta. Stai liniștit/ă. Ai ales bine bicarbonatul de sodiu.
Gargara cu oțet de mere este o metodă de a scăpa de candidoza bucală în mod natural. Tamponările cu iaurt și consumul de iaurt natural ajută la restabilirea ph-ului gurii și înlătură natural candidoza.

3 răspunsuri:
| asdfghjklasdfghjklqwertyuiop explică (pentru Anonimuserr):

Am toate simptomele specifice candidozei, am sistemul imunitar slabit in aceasta perioada fiind racit(lucru favorabil pentru candidoza).Ma ingrijoreaza faptul ca daca chiar e candidoza bucala(sunt aproape sigur) sa nu se dezvolte si cea peniana...

| asdfghjklasdfghjklqwertyuiop explică (pentru Anonimuserr):

Consumarea alcoolului si a tutunului agraveaza candidoza sau nu are importanta?

| Anonimuserr a răspuns (pentru asdfghjklasdfghjklqwertyuiop):

Consumarea alcoolului nu agraveaz[ candidoza. E în regulă