| Anaa939839393 a întrebat:

Buna! De 2 zile ma doare in gat, dar nu pe gat ( nu stiu cum sa explic) ma doare undeva pe uvula (acea parte care e omuletul).nu ma doare cand inghit ci cand casc sau asa, adica cand "fortez". Sa fie ranita acea parte? Ca asa nu tusesc, nu ma doare la înghițire nimic, doar ma doare cand fac altceva sau inghit alimente mai solide cum ar fi biscuiti, asa daca dau apa nu am nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce este aceea uvula? Ce limba vorbiti mă fratilor? Te doare in gît sau inflamat amigalitele ai racit bea fervex ceai fierbinte ia un paracetamol si o aspirina ia halat pe tine si o caciula pe cap baga te in pat sa transpiri 2 ore si pîna maine nuai ai nimic, ai stat in frig ai baut rece ai facut duș te ai spalat pe cap si ai iesit afara in frig ai racit, sanatate multa, ce varsta ai?

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Daca nu iti trece peste inca cateva zile, mergi la medic.

| Anaa939839393 explică (pentru dullcat):

Aparent am facut o afta pe cerul gurii langa omusor happy
Si asta ma doare