| Lkaoeodj a întrebat:

Buna. De 2 zile ma tot inteapa inima cand stau pe o parte sau fac eforturi si ma doare umarul stâng. Exista sanse sa fie ceva grav, probleme cu inima?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| antoniaidk a răspuns:

Buna.aveam și eu perioade când nu puteam sta in oat de durere de inima.probabil treci printr o perioada mai nașpa, mai stresanta.la mine așa a fost. dacă chiar nu ai nicio problema, du te la un cardiolog

| healerdx7 a răspuns:

Daca durerea se agraveaza in momentul in care faci anumite miscari sau "eforturi" nu e de la inima. E de la muschi, articulatii, nervi si iradiaza.
Odihneste-te si hraneste-te corespunzator si o sa treaca de la sine in cateva zile.

| Sistemulxxl a răspuns:

''Exista sanse sa fie ceva grav, probleme cu inima?''
Da. Mergi urgent la un medic cardiolog.

| Violleta2022 a răspuns:

La intrebarea asta poate raspunde NUMAI un MEDIC cardilog in urma unei consultatii medicale.

Constat ca ai pus nenumarate intrebari pe forum, despre problemele tale de inima, dar nu ai dat doi bani sa te duci la medic si nu te inteleg de ce te mai plangi, adica oricum nu te vei duce la unica persoana care te va putea ajuta: medicul!

https://www.tpu.ro/utilizator/acaygt/intrebari/

| Lkaoeodj explică (pentru Violleta2022):

Am fost, atunci a fost pentru angajare si mi-au spus ca nu am nimic si chiar nu aveam nicio problema atunci. Înțepăturile au aparut de 2 zile. Acum au mai trecut putin.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Lkaoeodj):

Intepaturile din coaste sunt in majoritatea cazurilor provocate de junghiuri intercostale sau dureri de colon, dupa mancaruri multe, mai grase ori consum de alcool.