anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
De 6 zile mi se zbate ochiul in continuare. Am zis ca poate imi trece, si familia imi tot imi spune sa imi fac cruce si sa zic nu stiu ce descantec.
Are cineva idee de ce mi se zbate ochiul mereu? Il simt si umflat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| culturistu a răspuns:

Pai poti pune acolo in ochi lapte de vaca 1 picatura 2 sau lapte de cuc laughing

| Lionsgate a răspuns:

Pai de la curent, sau dela oboseala, incearca sa dormin cat mai mult si sa nu mai stai mult in fata pc sau in fata TV, chiar deloc ar fi bine.Cel mai probabil de la curent. o sa-ti treaca dar trebuie sa te protejezi mai bine.

| bobonic a răspuns:

Si eu am patit. Poate e conjunctivita sau un reflex mai ciudat, iti trece in o luna definitiv.Nu e ceva grav.

| TeoPT a răspuns:

Din cauza lipsei de Calciu din organism.

| WhovianAnnie a răspuns:

Multumesc de raspunsuri.

| WhovianAnnie a răspuns (pentru culturistu):

De ce nu incerci tu?

| WhovianAnnie a răspuns (pentru Helioss):

Multumesc

| Alexaaxc a răspuns:

Poate fi lipsa de calciu.

| iiSceneXX a răspuns:

Depinde si care ochi. De ex, daca ti se zbate stangu' e de rau. Mie una cand mi s-a zbatut stangu' am avut un ghinion imens, iar cand mi s-a zbatut dreptu' am avut numai noroc happy spune rugaciuni si fa-ti cruce, o sa treaca. Tre sa ai credinta :*

| vlady434 a răspuns:

Salut! Ochiul de cele mai multe ori ti se bate de curent sau oboseala. Saptamana trecuta mi s-a batut si mie ochiul drept in continu, si dupa ce mi-am facut de cateva ori cruce, m-am plictisit si l-am lasat sa bata.
Din punct de vedere medical, acest lucru semnaleaza o deficienta de magneziu(pe romaneste, n-ai Mg in corp). Se trateaza in cel mai usor mod posibil si anume prin mancat.Mai exact prin mancatul de seminte de floarea soarelui sau de dovleac.Eu mananc in fiecare seara o punga de seminte de floarea soarelui FARA SARE, si ma simt bine.Nu mi se mai bat ochii si inca ceva, sunt bune si pentru constipatie, daca ai probleme.
Sper ca te-am ajutat.
P.S.:Care ochi ti se zbate? Eu stiam sa stangul e de rau si dreptul de bine.

| Azµre a răspuns:

De la curent, te-a tras curentul, e nervul obosit, dacă nu te lasă în 2-3 zile mergi la medic.