| ralucutza2323 a întrebat:

De apriximativ 2 luni am un tatuaj pe incheietura mainii in interior. Imediat dupa ce mi sa decojit au aparut pe unele zone de la tatuaj mici umflaturi sub piele. Nu sunt galbene sau verzi pur si simplu au aceeasi culoare ca si cerneala. Problema este ca tatuajul e cam sensibil in locurile acelea, adica daca putin se zgarie sau ma scarpin doare. Are cineva ideea daca e vorba de vreo infectie? Mentionez ca nu am nici una din celalte simptome enumerate pe net. Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Un tatuaj facut de atata timp n-are voie sa doara sau sa aiba umflaturi, umflaturile tin doar primele zile dupa ce il faci

| ralucutza2323 explică (pentru BroascaCuElice):

Ok doar ca sunt umflaturi foarte mici si doar atunci cad se zgarie sau ma scarpin dor nu exagerat de tare dar totusi. In rest nu doare cand il ating sau ceva de genul

| BroascaCuElice a răspuns (pentru ralucutza2323):

Incearca sa nu te mai scarpini sau zgarii in acele zone