Eu am 19 ani, fumez (ocazional), beau (ocazional) si mai si trag din iarba lui bobica (mai rar). Cand fumez simt si eu intepaturi in inima, sau in zona inimii deci cred ca e din cauza tigarilor si nici eu nu stiu daca e normal... Daca poti, ia-o mai usor cu cuiele. Bafta! ^^
1 la mana se scrie odihna ~
2 la mana du~te la doctor cat mai repede, nu e normal deloc. Nu te joci cu asa ceva. Si fa cumva sa dormi macar 7-8 ore pe noapte. Organismul are nevoie mare de odihna.
Multa sanatate ~
Buna Nu stiu daca este chiar ceva normal. Varsta ta este cea de la care se pot forma multe boli.Nu cred ca este din cauza fumatului pentru ca sunt foarte multi copii de varsta ta care fumeaza.Cu odihna nu cred ca are mari legaturi.Dar poate si din cauza problemelor sociale `[daca ai]. Parerea mea este ca trebuie sa consulti un medic.Nu strica! Chiar daca nu este ceva grav, este bine de stiut. Bafta Fa`te bine!
Am gresit ca ma grabeam
dorm cam 5 ore uneori si mai putin!
"Intepaturile" acestea pot avea legatura cu inima, cu plamanii sau cu peretele toracic. Trebuie sa fii consultata de un medic pentru a afla cauza acestui simptom. http://www.i-medic.ro/boli/angina-pectorala
Este o chestie normala, stai linistit nu ai nimic la inima.Esti la varsta in care te dezvolti, hormonii isi fac de cap. Odihneste-te mai mult si te vei simti mai bine!
dobrin1019 întreabă: