anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunahappy
de cam o saptamana in fiecare seara "ma inteapa inima".
cafea nu bea nici bauturi energizante doar fumez, cu odihna nu stau prea bine!sad
am 16 ani este ceva normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| guzanu92 a răspuns:

Eu am 19 ani, fumez (ocazional), beau (ocazional) si mai si trag din iarba lui bobica (mai rar). Cand fumez simt si eu intepaturi in inima, sau in zona inimii deci cred ca e din cauza tigarilor si nici eu nu stiu daca e normal... Daca poti, ia-o mai usor cu cuiele. Bafta! ^^

| InsanelyWicked a răspuns:

1 la mana se scrie odihna ~
2 la mana du~te la doctor cat mai repede, nu e normal deloc. Nu te joci cu asa ceva. Si fa cumva sa dormi macar 7-8 ore pe noapte. Organismul are nevoie mare de odihna.
Multa sanatate ~

| Anestezia a răspuns:

Buna happy Nu stiu daca este chiar ceva normal. Varsta ta este cea de la care se pot forma multe boli.Nu cred ca este din cauza fumatului pentru ca sunt foarte multi copii de varsta ta care fumeaza.Cu odihna nu cred ca are mari legaturi.Dar poate si din cauza problemelor sociale `[daca ai]. Parerea mea este ca trebuie sa consulti un medic.Nu strica! Chiar daca nu este ceva grav, este bine de stiut. Baftawinking Fa`te bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e deloc normal sa te intepe inima. Un remediu potrivit ar fi sa dormi cel putin 8 ore pe noapte. Un alt remediu ar fi sa fumezi mai putin sau daca nu vrei sa fumezi mai putin, ai putea sa-ti cumperi niste tigari mai slabe.

| DannielZMF a răspuns (pentru InsanelyWicked):

Am gresit ca ma grabeam big grin
dorm cam 5 ore uneori si mai putin!

| doctoressa a răspuns:

"Intepaturile" acestea pot avea legatura cu inima, cu plamanii sau cu peretele toracic. Trebuie sa fii consultata de un medic pentru a afla cauza acestui simptom. http://www.i-medic.ro/boli/angina-pectorala

| bulin a răspuns:

Este o chestie normala, stai linistit nu ai nimic la inima.Esti la varsta in care te dezvolti, hormonii isi fac de cap. Odihneste-te mai mult si te vei simti mai bine!