Eu recomand sa iei vitamine, efwctele nu vor aparea imediat ci in vreo 7 luni dar este garantat ca o sa te ingrase
Faa-ti un abonament la o sala de fitnes si ii-a-ti niste suplimente nutritive, o sa ai sansa sa fi model la 18 ani daca esti serioasa si gata de munca, bafta
Eu ma chinui sa slabesc, daca chiar vrei sa slabesti, stai in casa pe calculator si nu iesi afara
Eu,incerc,am incercat orice pastiluta, vitamine. dar nu merge ..mai mult de 4-5 kg nu ma ingras. am inceput sa ma urasc singura ..nimic nu vine pe mine, totul vine ca pe gard
Nu traba sa te stresezi fetele mici si slabute sunt frumoase si dragute
Io de ex am 1.80 16 ani si 65kg si caut iubita ca tine mica si slaba
SI depinde de corpul fiecaruia
unul mananca toata ziua si nu se ingara altul mananca o data pe zi si se ingrasa
Eu sunt sigur ca esti frumoasa oricum :3
Si... doar sa mananci si sa faci putin sport. mananca de 2 ori pe zi ffff mult si te ingrasi in cateva zile :3
Oricum multor baieti le plac fetele mici si slabe
Mai putini baieti fetele grasutze
Stiu...sunt unele persoane care nu reusesc orice ar fi sa se ingrase.
Iooi,asa-mi zice si iubitul meu. ca-s bine si asa, dar ma simt eu ciudat, sa fiu asa de zlaba
Ar fi bine sa te duci la medic. Sa iei ceva calciu, vitamine, ce iti va recomanda medicul. Incearca sa mananci sanatos sa faci si putin sport. Totusi esti inca in crestere nu cred ca o sa ramai asa.
Am fost, mi-a zis ca o sa ma ingras eu cand o sa mai cresc...dar in ultimele 3 luni am zlabit 7 kg, ma ingras greu, si zlabesc repede...
Zlaba, zlabit = incorect
Slaba, slabit = corect.
Am auzit ca usturoiul consumat zilnic, in cantitate atat de mare cat suporti, ajuta la acumularea grasimii. Nu stiu daca e adevarat.
Carmen133 întreabă: