| Allymalik15 a întrebat:

Buna,de cand sunt mica ma confrunt cu problema aceasta ..sunt prea zlaba. Am 1, 55 si 33 de kg la 16 ani ...Am incercat sa mananc dar nu a mers.
Ma puteti ajuta? cu un regim alimentar ceva. Multumesc anticipat :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Eu recomand sa iei vitamine, efwctele nu vor aparea imediat ci in vreo 7 luni dar este garantat ca o sa te ingrase

| AlinMarius a răspuns:

Faa-ti un abonament la o sala de fitnes si ii-a-ti niste suplimente nutritive, o sa ai sansa sa fi model la 18 ani daca esti serioasa si gata de munca, bafta

| Allymalik15 explică (pentru Crackman):

Ce vitamine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow ar trebui sa mergi la doctor, la nutritionist.Esti mult prea slaba.ia vitamine, sau incearca un regim hipercaloric, trebuie sa mananci mai mult, mai ales paine paste produse de patiserie etc

| SpintGloz a răspuns:

Eu ma chinui sa slabesc, daca chiar vrei sa slabesti, stai in casa pe calculator si nu iesi afara

| Sn4k3 a răspuns:

Surplus de calorii.

| Allymalik15 explică (pentru anonim_4396):

Eu,incerc,am incercat orice pastiluta, vitamine. dar nu merge ..mai mult de 4-5 kg nu ma ingras. am inceput sa ma urasc singura ..nimic nu vine pe mine, totul vine ca pe gard sad

| NobodyCanSeeMe a răspuns:

Nu traba sa te stresezi fetele mici si slabute sunt frumoase si dragute
Io de ex am 1.80 16 ani si 65kg si caut iubita ca tine mica si slaba
SI depinde de corpul fiecaruia
unul mananca toata ziua si nu se ingara altul mananca o data pe zi si se ingrasa

Eu sunt sigur ca esti frumoasa oricum :3
Si... doar sa mananci si sa faci putin sport. mananca de 2 ori pe zi ffff mult si te ingrasi in cateva zile :3
Oricum multor baieti le plac fetele mici si slabe
Mai putini baieti fetele grasutze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Allymalik15):

Stiu...sunt unele persoane care nu reusesc orice ar fi sa se ingrase.

| Allymalik15 explică (pentru NobodyCanSeeMe):

Iooi,asa-mi zice si iubitul meu. ca-s bine si asa, dar ma simt eu ciudat, sa fiu asa de zlaba

| Conii25 a răspuns:

Ar fi bine sa te duci la medic. Sa iei ceva calciu, vitamine, ce iti va recomanda medicul. Incearca sa mananci sanatos sa faci si putin sport. Totusi esti inca in crestere nu cred ca o sa ramai asa.

| Allymalik15 explică (pentru Conii25):

Am fost, mi-a zis ca o sa ma ingras eu cand o sa mai cresc...dar in ultimele 3 luni am zlabit 7 kg, ma ingras greu, si zlabesc repede...

| Kaℓi a răspuns (pentru Allymalik15):

Zlaba, zlabit = incorect
Slaba, slabit = corect.

Am auzit ca usturoiul consumat zilnic, in cantitate atat de mare cat suporti, ajuta la acumularea grasimii. Nu stiu daca e adevarat.

| Allymalik15 explică (pentru Kaℓi):

Multumesc pentru corectare. O sa tin minte astawinking