| bddbjd a întrebat:

Bună! De câteva luni am o durere la brațul stâng. La început durerea era suportabilă și n am prea băgat de seamă pentru că nu mă durea mereu și am crezut ca o fi o febră musculară ce trece de la sine, dar nu a fost așa. În ultimul timp durerea e in fiecare zi și este destul de enervantă. Am observat că această durere se instalează mai ales când stau in pat și nu îmi mișc brațul. Știe cineva de la ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MrAM a răspuns:

E puțin ciudat, inițial ma gandeam sa nu ai probleme cu inima. De regula durerea radiaza in mana, insa esti prea tanar pentru asta. Probabil o intindere de muschi, ligamente, lezare țesuturi moi etc. Poate fi orice, daca persista pe o perioada indelungata mergi la medic pentru consultație.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ghicit nu avem cum ghicii, deci trebuie sa mergi neaparat la medic, ca sa te consulte, eventual sa-ti faca o radiografie la acel brat si numai de acolo poti afla ce poate fi.

| MrAM a răspuns:

Ce varsta aia? Durerea radiaza in degetul mic si inelar al mainii stangi?

| bddbjd explică (pentru MrAM):

16. Nu