| NuStiuCeNumeSaImiPun a întrebat:

De cateva luni vreo 2, 3 vad ca-mi curge o chestie albicioasa dar se lipeste de chilot si miroase cam urat. ce pot sa fac ca sa nu mai patesc asa? adica pot sa-mi pun tampon deja? Stiu ce e lichid vaginal parca, dar sunt ingrijorata. Pun intrebarea pentru ca vad ca de mult imi curge asa ceva... As putea purta tampon? Am observat ca si sanii s-au rotunjit cat de cat. Putin ajutor pls!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

Ob-u'-i cel mai sanatos.

| JustInCase_1628 a răspuns:

Secretia vaginala e normala, dar nu e ok daca miroase urat. Ar trebui sa mergi la un control ginecologic, dar pana atunci foloseste protej slip-uri.

| Alemoni a răspuns:

Buna!
Un singur lucru : pubertate.
Cati ani ai? Este clar ca ai mai mult de 10 ani, daca nu ma insel.
Chestia aceea albicioasa este secretie vaginala, si este absolut normala. Insa daca observi o secretie vaginala abundenta, cu miros neplacut, culoare usor verzuie cu o consistenta neobisnuita, usturime si durere la urinare, poate este vorba despre o infectie. Dar in cazul tau, nu prea cred.
Oricum, tampon nu ai de ce purta. poate protejsliuri de la discreet.
Cat despre cresterea sanilor, si partea asta este absolut normala.
Succes!

| gigel68 a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu maicata, a trecut si ea prin aceasta perioada a vietii si stie ce se intampla. sau daca nu, o vizita la ginecolog.

| NuStiuCeNumeSaImiPun explică (pentru Alemoni):

Ce-s protejsliuri? si da am mai mult de 10 am 11 jumatate

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești în creștere, apar modificări hormonale, etc.
Nu te speria, așa se întâmplă.
Pa, pa.