| AndradaMircea a întrebat:

De câteva zile a început să mă doară stomacul teribil. La început durerea era mai suportabilă, însă acum a devenit din ce în ce mai rea. Am luat ranitidină, omez, dicarbocalm, nexium, am băut ceai. şi tot mă lupt cu durerea asta insuportabilă. Cu câțiva ani în urmă am avut gastrită, şi la nişte analize făcute în urmă cu ceva luni a reieşit că NU aş avea bacteria aceea H. Pylori. însă tot nu ştiu de ce mă doare aşa tare.
Încă un aspect. am observat că râgâi şi am gaze destul de des de vreo 2-3 zile. Poate avea legătură?
Mulțumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa nu cumva sa fie o durere biliara. INcearca sa iei si niste Nospa si un antialgic (gen paracetamol)

| Violleta2022 a răspuns:

Gastrita exista inca!
Gazele sunt provocate de bacteriile rele din stomac, in urma hranei pe care o mananci.
Cand ai gastrita NU manaci: lapte, branzeturi, varza, conopida, cartofi, mazare, fasole, prajeli, tocaturi, afumaturi.

| PDora a răspuns:

Cred ca ai aciditate crescuta la stomac. Bea apa alcalina si vei vedea clar o ameliorare a situatiei. Eu am urmat o cura cu apa Calipso, apa usor alcalina care regleaza nivelul de aciditate din corp, poate alina problemele gastrice aparute din cauza stresului si a supararilor.

| Raigel_Calindor_2000 a răspuns:

Du-te si intreaba doctorul de familie el sigur stie ce sa iti spuna sa faci.Nu te baza niciodata pe forumurile de pe net sa afli ce ai.Pana nu te vede un medic nu ai de unde sa stii. Oamenii isi dau cu parerea, asta sa stii ca nu ne face medici.In plus nici macar un doctor de pe un forum iti poate zice cu exactitate. Doar o indrumare sau o parere proprie.De aceea, mai intai, trebuie sa vorbesti cu medicul de familie(medic de familie= medic generalist-stie cate ceva din toate.El stie dupa control ce trebuie sa faci mai departe)
Cat despre intrebarea ta probabil ai gaze la stomac sau probabil este de la altceva dar nu stiu sigur daca vine sau nu de la gastrita.