Toti visam...Se spune ca in fiecare noapte visam doar ca pana dimineata uitam ce visam.In general, visam la ce ne gandim, visam ce ne ingrijoreaza...e normal si e pura coincidenta. Daca ai putea sa-mi dai un exemplu(aici sau in privat pe facebook) te-as putea lamurii mai bine.Te pup!
Da,adevarul este ca si mie mi se intampla si chiar raman uimita :O dar este normal sa visezi! Stai linistita, nu trebuie sa-ti faci griji.Papa .
Vorbitul in somn nu este o problema. O multime de oameni vorbesc in somn. Dar visatul lucrurilor ce se vor intampla, asta poate este o pura coincidenta. Tuturor ni se mai intampla sa avem acest fel de vise.
uite un exemplu: cu cateva saptamani inainte sa ma mut la noua scoala le-am visat pe actualele mele colege si prieteme, pe care in acele timpuri nu le cunosteam deloc, iar cand am inceput scoala am avut un sentiment ciudat de deja-vu cum ca le stiam pe acele fete de undeva, cu toate ca nu le vazusem in viata mea, dar abia dupa vreo luna mi-am amintit de unde venea acel sentiment de deja-vu
Se mai intampla Nu stiu momentan ce sa zic... dar o sa ma mai interesez Si mama inainte sa moara cineva drag mereu viseaza femei dezbracate... :/
Diddy întreabă: