| Lorena6879 a întrebat:

Bună,de câteva zile nu mai pot sa dorm și am coșmaruri când încerc să dorm doua ore...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să nu mai bei așa multă cafea. Și eu am probleme cu somnul. M-am culcat la 20 și m-am trezit la 3.

| DeMicUnCălător a răspuns:

In viața de zi cu zi, ce te frămăntă?

| StoicAnalysis a răspuns:

Ai ceva ce te streseaza in viata ta si nu iti permite creierul sa dormi, pana nu rezolvi acel ceva. Daca nu poti rezolva mai repede cauza problemei, macar incearca in timpul zilei sa mai faci lucruri ce iti face tie placere, pentru a mai usura stresul. De preferabil cu cineva.

| TheGentleman a răspuns:

Psihiatru. Îți va prescrie niște somnifer (doze mici) și somnul ți se va regla. Nu mai aștepta, că o să se agraveze

| ReddY25 a răspuns:

Ia somnifere happy

| doctorandus a răspuns:

Cere un consult la psihiatrie. Urgent.

| Celestina003 a răspuns:

Bună,dormi singură? Încearcă să schimbi camera, sau să dormi cu o veioza.

| Hyperion7 a răspuns:

Probabil te confrunți cu un stres covârșitor sau exista posibilitatea sa suferi de insomnie.
Daca vezi că lucrurile nu se ameliorează poți încearca mai întâi un ceai de mușețel sau suplimente pe baza de valeriana, iar daca nici așa nu merge, vezi dacă găsești pastile speciale pentru somn.

Răspuns utilizator avertizat
| LaviniuA a răspuns:

Se poate sa fie o problema si cu casa. Uneori se mai adapostesc mici vietati care noaptea isi fac de cap prin casa. Un preot ar trebui sa le rezolve.
Se mai poate sa fie si o problema a psihicului tau. Daca e confortabil, poti sa ne spui, apoi ne dam cu parerea.

| Drake21 a răspuns (pentru LaviniuA):

Si i-am spus sa nu vina in intuneric, am prins-o de la etajul 8 dar nu stiu cat m ai pot sa o tin

| Simpatic a răspuns (pentru LaviniuA):

Hehe asta cu vietatile mi-a placut.
Crezi tu ca spiritele chiar fac lucruri materiale precum trantitul de usi, tipatul prin casa, pus piedici celor somnambuli?
Nu am vazut pe nimeni sa poata demonstra ca fantomele, demonii exista...cred ca e ceva mai mult metafizic iar cand folosim aceste expresii in crestinism este intr-un sens oarecum metaforic
Nu vreau sa intru in polemici cu crestini, nici sa ridic la fileu vorbe celor agnostici sau satanisti de pe TPU, ca sunt destui.
Sunt crestin dar nu cred in spirite si spiritism, nici in vrajitorie, toate sunt scamatorii! As fi crezut ca exista macar superficial daca vedeam oameni Iluminati care promoveaza vrajitoria nu inculti cu 2 clase care au palate din inselaciune (vrajitorie) dar stau conectati la curent cu un cablu tras clandestic!
Daca in acest domeniu ezoteric erau doar practicanti profesori universitari atunci credeam in vrajitorie happy

| LaviniuA a răspuns (pentru Simpatic):

Nu cred ca fac ceva in planul material neaparat.

Cand dormim nu suntem in planul material si putem sa ne mai intersectam cu ei. Au ceva influenta asupra psihicului in somn... deranjeaza sa zic.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Simpatic):

Ba da, se manifestă și "fizic" in lumea noastră.
De exemplu, eu, am pățit sa mi bată de 3 ori în ușă, ușă interioara de cameră.
Și nici acest 3 nu e întâmplător, am aflat ulterior că orice manifestare repetată de 3 ori, înseamnă că acel "ceva' este "puternic" și ia în derâdere sfânta treime.
Am văzut pe un grup de whatsapp ortodox, o femeie care în timp ce citea rugăciuni și psalmi in toiul nopții, avea bătăi în geam, ușă, zgârieturi (sunet exact ca in filme), pași.
Filmare reală, făcută de soțul ei in timp ce ea citea, oameni trecuți de 45 de ani, fara cursuri in Photoshop laughing)

| Drake21 a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Da vine si in om direct, alea sunt fantome

| Celdrept a răspuns:

Fa unele lucruri sa fii epuizata psihic si fizic.

| Lorena6879 explică (pentru Celestina003):

Da,dorm singura pentru că m-am mutat singură