| Catwomen123456 a întrebat:

De ceva timp a început sa îmi cada parul (nu e nicio boala). Și m-a pus pe gânduri pentru ca am cautat chestii pe internet pentru a opri asta și am văzut unele povesti cum unele persoane și au pierdut parul din nicio cauza. Ce as putea sa fac sa opresc căderea parului și sa îl fac mai puternic și sănătos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este normal acest lucru. Depinde și cât de mult îți cade. O cauza poate sa fie stresul.
Hmm... Mie mi-a căzut mai mult decât de obicei imediat după ce am utilizat ondulatorul.
Mai bine consulți un medic pentru orice eventualitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar stresul? La mine tot cade foarte mult dupa baie, nu-l pieptan ud, ci uscat.

| Bondarel99 a răspuns:

Nu are cum sa fie așa fără cauza. Ori sunt probleme de sănătate (dereglări hormonale, deficiente de fier, vitamine etc., chiar și stres) ori cauze externe (vopsea, șampon etc.).
Încearcă sa mănânci sănătos in sensul ca nu trebuie sa îți lipsească nicio grupa de alimente, mai ales fructele și legumele dar și proteinele pentru ca parul e făcut in proporție de 97% din proteine.
Poți încerca și tratamente care am văzut ca dau rezultate, la mine au dat rezultate unele ( șampoane ca Favisan, Ducray, Alpecin, loțiuni ca cea de la Gerovital, tinctura cu ardei iute, ulei de ricin). Acum dacă tot mai sunt urzici spala-te cu zeama de la urzici, face minuni, e un pont pe care îl știu de la femeile mai in vârsta care așa reușeai sa își mențină un par sănătos.