| Timea19 a întrebat:

De ceva timp am o problema. Probabil cu plamanii. Prima data a inceput cu intepaturi in spate.A inceput prima data la plamanul drept.Ma gandeam ca va trece dar m-am inselat acum ma dor ambii.Cateodata intepaturi pe urma
durere. O fi ceva grav? Ati mai patit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Plamanul nu prea inteapa. Eventual o nevralgie, din diverse cauze. Daca e suparatoare mergi la medicul tau de familie sa-ti faca trimitere pentru un set de analize. Pana atunci fa miscare zilnic si ai grija la ce mananci, o dieta echilibrata te poate "vindeca" de multe dureri.

| Mayar a răspuns:

Cred ca mai degraba te-ai racit la nivelul plamanilor... Incearca un gel pentru asa ceva, sa vezi daca iti trece. Gel gen : fastumgel... mai e un gel veterinar pentru cai : Equagel, e puternic si chiar isi face treaba.

| Timea19 explică (pentru CuriousStuff):

Multumesc

| Timea19 explică (pentru Mayar):

Multumesc!