| cretzulina22 a întrebat:

De ceva timp am sub san, sub mamelon la aprox.2 cm, o pata rosie, iar pielea este rosie si se decojeste.In centrul petei e o bubita ca un cos...cu putin puroi inauntru...cand s-a vindecat putin si an rupt bubita avea o gaurica inauntru, mi-e f teama! aveti idee ce poate fii? Inca nu am asigurare medicala, si nu sunt in tara, ma costa f mult sa merg la dr. Dc imi poate oferii cineva un raspuns, ii multumesc cu drag! Va pup

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| andreea_9905 a răspuns:

Se poate sa fie o boala de piele pe care luat-o de la strand sau daca ai purtat hainele altcuiva...citeste pe internet mai multe despre pitiriazis versicolor si vezi daca ce spune acolo corespunde cu ce ai tuhappyte pup

| cretzulina22 explică (pentru andreea_9905):

Eu am doar una singura...si vreau sa zic ca de vreo 3 ani reapare! Deci pitiriazis nu e.Merci mult pentru sfat! te pup.

| alessia5158 a răspuns:

Nu-i mare lucru --- un mic furuncul care s-a spart, in locul pungii de puroi ramanand o gaura --- dezinfecteaz-o cu apa oxigenata si pune un plasture. In caz ca, acolo unde te aflii, mai ai probleme de natura dermatologica sau de alta natura care-ti produce vreo suferinta intreaba pe site-urile astea : http://dermato-venerologie.ro/wordpress/ si http://www.sfatulmedicului.ro/ ( cu un click pe consulta medicul) --- la primul iti raspunde in max. 7 zile iar la al doilea, la care trebuie sa folosesti manechinul pentru indicarea zonei corporale cu probleme, in 48 de ore. Atunci cand ai nevoie fa-ti un cont pe aceste site-uri. Numai bine oriunde te-ai afla!

| cretzulina22 explică (pentru alessia5158):

Iti multumesc mult pentru sugestii! Si eu iti doresc numai bine! Pa pa

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare a fi o ciuperca a pielii. Din pacate, va trebui sa mergi la un dermatolog, indiferent cat ar costa.