| Alinaaaaa333 a întrebat:

Bună! De ceva timp când mănânc simt un gust de ceapa stricata, la orice mâncare mănânc! Si in nas când ma apropii de aburi simt același miros! Oare este din cauza nasului? Sau poate din cauza pehașului? Tin sa menționez ca nu cred ca este de la nespalatul pe dinți, pana acum nu mi s-a întâmplat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este din cauza ca ai obosit ficatul cu multa mincare sarmale salata de boeuf, ia o pauza si numai minca lucruri grele, manica supă, brînză de vaci, iaurt, ca organismul sa se refaca, poti minca portocale si in special grapefruit si lămîi care sunt medicamente pentru ficat se va reface, intre timp ia un colebil si un triferment sa ajuti colecistul fierea sa se dreneze sa elimini din corp toxinele. Ce varsta ai?

| Alinaaaaa333 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc pentru raspuns! am 16 ani. ideea ca nu prea am mancat sarmale, m-am saturat in fiecare an sa mananc aceeasi mancare, dar cred ca aveti dreptate poate am obosit ficatul si o sa incerc sa mananc mai sanatos!

| Alinaaaaa333 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Si ca sa spun drept nu prea mananc sanatos mai deloc! rar mananc supe si branzeturi, dar eu de luna aceasta ma apuc de slabit si ma pun doar pe mancare sanatoasa!

| endruşchis a răspuns (pentru Alinaaaaa333):

Salut! cum te mai simti? mi-ai vazut raspunsul? asa ceva nu este de ignorat draga domisoara. te rog sa il citesti! sora mea si cele doua fiice ale mele au trecut prin asa ceva. NU E DE JOACA! sanatate si un an nou mai bun!