Nu ai cum să-ți revii fără un tratament, dacă încă ești asigurată du-te la urgențe și explică situația, nu ai bani și ai nevoie de ajutor.
Dacă totuși nu e atât de grav, încearcă să-ți găsești un stress relief, de ex eu când mă stresez mănânc dulciuri și fumez.
În orice caz, dacă vrei un diagnostic și un tratament bun trebuie să apelezi la ajutor medical.
Mnaaa, am fumat și am mâncat dulciuri până m-am făcut cât dulapul
Nu ai ce face in afara de psihoterapeut. Nu iti vei reveni cu 2-3 sfaturi primite aici, si nici peste noapte.
E mult de munca, are legatura cu traumele copilariei, trebuie ajutor.
Momentan incearca sala, gaseste noi hobby-uri, sa asculti podcast-uri de psihologie, sa citesti lucruri care au legatura cu problemele tale si asmd
Salut, vorbește cu medicul de familie. Te va îndruma spre tratament la psihiatrie.(acolo nu merg nebunii, merg și oamenii care au nevoie de ajutor medicamentos)
Am urmat și urmez tratament medicamentos pentru depresie și anxietate și după 3 ani sunt mult mai bine. Trebuie să știi ca vei avea nevoie de timp.
Same, m-am îngrășat 20kg în ultimele 12 luni. Am început să mă destresez cu gânduri mai ok și fac unele chestii care mă relaxează, dar tot nu cred că ce ai tu se poate repara fără intervenție medicală.
Ce am/am avut eu e doar stresul cotidian și puțin burnout.
Si cam cum ar putea de curiozitate, sa te ajute podcasturile si cititul?
Va rog nu mai dati raspunsuri imbecile doar asa, de plictiseala
Ce raspuns imbecil? Poate afla una, alta. Mai bine sta degeaba si nu face nimic, pentru ca nu-si permite psihoterapeut?