| Dictus1278 a întrebat:

de ceva timp ma mananca parul cateodata nu, cateodata da si-mi vine sa-mi smulg parul din cap dar nu am paduchi sau asa ceva! cam ce-mi recomandati sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AlexRv a răspuns:

Buna!

Sfatul meu pentru tine e sa te speli bine, foarte bine pe cap. Sa nu folosești șampoane prea prea, mai bine unul clasic dar bun. Cred ca ar trebui sa mergi la medic dermatolog. Multa bafta!

| Rebecca123 a răspuns:

Stai linistita i se poate intampla oricui si nu trebuie sa iti schimbi samponul daca acela este bun pentru parul tau.Trebuie doat atunci cand te speli pe par, sa accentuezi mai mult pe frecarea parului si daca ti se murdareste mai des pentru ca asa l-ai invatat sa te speli mai des

| pietrean a răspuns:

Ai cumva si senzatie de usturime in varful capului? Iti este mereu frig la maini si picioare?

| Danny_Danny_1998 a răspuns:

Nu te manca parul ca n-ai cum te manca capu si sunt sigur ca ai mantreata de asta de manca capul este de la sampon eu iti recomand sa folosesti samponul wash and go happy

| Dictus1278 explică (pentru Danny_Danny_1998):

Pai cu wash and go ma spal happy

| SilviaStefan a răspuns:

Am avut o problema cu parul si cu mancarimea.
Iti recomand sa cauti un sampon natural cu 100% ulei pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Eu pentru a avea efecte mai puternice, mi-am cumparat o sticluta de ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) si am pus direct in sampon sau cateodata direct in mana peste sampon