| ffR96 a întrebat:

Buna,
De ceva vreme ma simt foarte ciudat de parca as visa mereu si imi creez mereu secvente negative in minte despre rude moarte si mereu am cate o frica ca moartea e dupa usa sau chestii de genul asta. Chiar cred in ele, imi imaginez lucruri rele oricunde merg. Cand sunt cu prietenii sunt perfect normal, dar cand ma vad singur parca sunt pe alta planeta, imi fac din nou scenarii negative si o imaginatie urata si chestia asta ma sperie foarte rau deoarece primul lucru in mintea mea e ca o sa innebunesc si nu o sa mai stiu ce fac. Mi-e frica ca o sa traiesc ca o leguma sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| eduL a răspuns:

...pfff, as fi dorit sa primești un răspuns, mi se întâmpla la fel...

| Andreea_Grigore_1988_5D6e a răspuns:

Cred ca starea ta de anxietate ar trebui tratata la un psiholog daca nu o poti controla, nu de alta dar poti sa dai in altele, depresii sau mai stiu eu ce diagnistice pun doctorii. Exista pastile naturiste daca le putem spune asa, care se iau pentru asa ceva, te calmeaza.Sanatate!

| ffR96 explică (pentru Andreea_Grigore_1988_5D6e):

Da sunt sigur ca un psiholog m-ar putea ajuta dar mereu zic"lasa ca imi revin singur "