| Bianca0331 a întrebat:

Buna de ieri am inceput sa simt miscari in partea dreapta jos si azi in zona buricului miscari exact ca un bebelus stiu cum sunt mișcările bebelusului pentru ca mai am un copil si sunt exact cum misca cand eram însărcinată am facut test de sarcina dar e negativ ce ar putea fi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Acelea sunt gazele din burta (basinile) care se misca in intestinele tale, fiindca o sarcina cat un bob de mazare NU poate produce miscari de bebelus.

| Dragobeta a răspuns:

Du-te tu la un control. Sa nu fie totusi o sarcina. Mai grav, extrauterina.

| ioana748 a răspuns:

Mai incearca un test sau la o clinica de specialitate.
De asemenea pot fi si alte cauze, colon iritabil, balonare, gastrita si altele, inclusiv stresul
Pana ajungi la medic, incearca sa mananci iaurt, oua fierte, paine prajita, orez cu pui la cuptor si dietetic in general. Fara bauturi acidulate si condimente.
Toate cele bune,

| Bianca0331 explică (pentru ioana748):

Voi face un test de sarcina zilele astea astazi trebuia sa imi vina menatruatia pana acum nu a venit astept sa nu fie vreo dereglare

| DrMihailoviciS a răspuns:

Nu are cum sa fi însărcinată, deloc! Ceea ce simți tu se afla în intestine... De obicei, sunt acumulate multe gaze acolo...

| ioana748 a răspuns (pentru Bianca0331):

Pentru orice exista solutie, doar sa stii despre ce este vorba.
Mai incearca un test de la farmacie, daca nu zice nimic si menstruația nu vine mergi la un control ginecologic. Oricum, daca este viata care misca nu mai ai ce face.
Dar, inca nu stii.
Sa fii bine❤️

Imi doresc un copil si chiar as fi fericită sa fie

| ioana748 a răspuns (pentru Bianca0331):

Doamne ajuta sa fie ❤️

❤️