Nu,dentistul nu are ce sa iti faca daca este de la curent. Dureaza in jur de 5-6 zile maxim pana iti trece. Dupa cum spunea Daniela aici, incearca sa iei Ketonal capsule sau un Paracetamol.
Suna ca si cand ai nevralgie de trigemen (durere cauzata de nervul trigemen) Cauta pe Google. Daca asa-i atunci nu prea ai ce sa-i faci decat sa astepti sa treaca. Combina Ibuprofen 1200 mg pe zi cu maxim 4000mg paracetamol impartit in 3-4 doze si aplica local caldura. Poate fi si sinuzita. In cazul asta simti o tensiune in obraz si e mai rau daca te apleci cu capul in jos. Daca asa e, mergi la medic! Ca sa testezi daca ai infecie la radacina unui dinte lovesti rand pe rand dintii/maselele cu o lingurita.
Nu stiam ca dureaza atat de mult. Oricum multumesc enorm pentru raspuns. Fiind mai fricoasa din fire, m-am panicat ca nu cumva sa fie ceva grav. O zi frumoasa!
Eu cred ca e vorba de curent si dentistul nu poate rezolva nimic.ai incercat cu tigara? puneti o tigara un urechea dreapta si dai foc.
Da, dentistul iti poate recomanda un tratament pentru nevralgia de care suferi. De trecut trece in 7 zile.