| blackcat99 a întrebat:

De ieri seara ma doare toata partea dreapta a maxilarului (inclusiv masele). Eu presupun ca e de la curent (in autobuz e un curent groaznic). Am luat si ieri si azi cate 3 pastile pe zi, si tot nu ma lasa durerea. Am zis ca daca nu ma lasa nici maine ma duc la dentist. Intrebarea mea : daca mi se trage de la curent, dentistul poate sa rezolve ceva? Si cam in cat timp trece daca e vorba de curent?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mozurov a răspuns:

Nu,dentistul nu are ce sa iti faca daca este de la curent. Dureaza in jur de 5-6 zile maxim pana iti trece. Dupa cum spunea Daniela aici, incearca sa iei Ketonal capsule sau un Paracetamol.

5 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Incearca aulin si ketorol sau ketonal forte

| Gabilsson a răspuns:

Suna ca si cand ai nevralgie de trigemen (durere cauzata de nervul trigemen) Cauta pe Google. Daca asa-i atunci nu prea ai ce sa-i faci decat sa astepti sa treaca. Combina Ibuprofen 1200 mg pe zi cu maxim 4000mg paracetamol impartit in 3-4 doze si aplica local caldura. Poate fi si sinuzita. In cazul asta simti o tensiune in obraz si e mai rau daca te apleci cu capul in jos. Daca asa e, mergi la medic! Ca sa testezi daca ai infecie la radacina unui dinte lovesti rand pe rand dintii/maselele cu o lingurita.

| blackcat99 explică (pentru Mozurov):

Nu stiam ca dureaza atat de mult. Oricum multumesc enorm pentru raspuns. Fiind mai fricoasa din fire, m-am panicat ca nu cumva sa fie ceva grav. O zi frumoasa!

| happyeveryday a răspuns:

Eu cred ca e vorba de curent si dentistul nu poate rezolva nimic.ai incercat cu tigara? puneti o tigara un urechea dreapta si dai foc.

| Empathizer a răspuns:

Da, dentistul iti poate recomanda un tratament pentru nevralgia de care suferi. De trecut trece in 7 zile.