| Aprettylittleliar a întrebat:

De mai bine de un an de zile mă confrunt cu o problemă foarte jenantă a degetului mare de la picior: unghia încarnată. Ştiu că am citit acum ceva timp pe un forum despre un tratament naturist care ar diminua problema, pe bază de săpun în combinaţie cu alte câteva ingrediente. Dacă ştie cineva reţeta, să o scrie în comentariu, căci am mare nevoie de ea. Şi poate mai ştiţi şi alte leacuri care au tratat anumite persoane de problema asta.
P.S. Mai ştiu că persoana care a scris despre acest tratament cu săpun zicea ceva de săpunul Dove, ceva cum că ar funcţiona doar cu această marcă de săpun. Merci anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NoNameHelpYou a răspuns:

Http://unghii-incarnate.ro/
daca e grav du-te la spital, asa am avut si eu acum 2 luni am mers la spital si mia rezolvat pintro operatie si un tratament de 1 sapt

| Aprettylittleliar explică (pentru NoNameHelpYou):

Aici răspund pentru toţi.
Bine, la spital am fost de mai multe ori şi am trecut şi printr-o intervenţie chirurgicală de genul, doar că după operaţie, infecţia a recidivat. Oricum, cred că o să mai merg la spital, poate scap odată de problema asta. Mersi la toti pentru sfaturi.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce să facă săpunul?
Problema ta se rezolvă strict chirurgical!
Pe viitor, învață să pilești marginele o dată la 2 zile pentru a nu mai lăsă unghia să meargă "pe unde vrea ea"!
Pa, pa.

| Voluntar a răspuns:

Hey! Eu, din pacate, nu am auzit de acest tratament naturist, ce-i drept, nici nu m-a interesat. Ceea ce vreau sa-ti spun, este ca si eu am probleme cu unghiile de la degetele mari ale ambelor picioare. Bine, nu pot spune ca ar fi chiar o problema, dar, in schimb, trebuie sa am mare grija cand imi tai unghiile. Daca imi tai si colturile, in momentul cand imi cresc unghiile, ma dor degetele, si, de aceea, nu-mi tai colturile, le tai drept.
Tot asa, de fapt, putin mai rau, a fost si unchiul meu. La fel, si el isi taia colturile, si la un moment dat, i s-a facut rana, se facuse infectie, il durea fff. tare, si s-a dus la spital. Doctorul i-a dat tratament, din cate imi amintesc, si mereu isi dezinfecta rana si avea grija de ea.big grin.Pana la un final i-a trecut, si doctorul i-a scos unghia de tot, i-a tras-o, cu gandul ca poate ii va creste normal, adica fara colt, dar, din nefericire nu i-a crescut decat tot asa, ca inainte. Si, tot ce face este sa isi taie unghia drept.
Ce-i drept, la tine, din cate am citit, reiese ca deja unghia ta este in carne si s-a facut rana. Imi pare rau ca nu te pot ajuta in legatura cu tratamentul naturist, dar, te poti duce la doctor.winking Sper sa te faci bine!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Uite,
http://www.csid.ro/health/te-chinuie-unghiile-incarnate-2780413/
Te pup!

| AndreeeaConstantin a răspuns:

Nu cred ca o astfel de problema s-ar rezolva cu sapun. Du-te la spiatl sa iti rezolv unghia aia si sa iti faci si tu pedichiura mai bine de acum inainte happy