Http://unghii-incarnate.ro/
daca e grav du-te la spital, asa am avut si eu acum 2 luni am mers la spital si mia rezolvat pintro operatie si un tratament de 1 sapt
Bună.
Ce să facă săpunul?
Problema ta se rezolvă strict chirurgical!
Pe viitor, învață să pilești marginele o dată la 2 zile pentru a nu mai lăsă unghia să meargă "pe unde vrea ea"!
Pa, pa.
Hey! Eu, din pacate, nu am auzit de acest tratament naturist, ce-i drept, nici nu m-a interesat. Ceea ce vreau sa-ti spun, este ca si eu am probleme cu unghiile de la degetele mari ale ambelor picioare. Bine, nu pot spune ca ar fi chiar o problema, dar, in schimb, trebuie sa am mare grija cand imi tai unghiile. Daca imi tai si colturile, in momentul cand imi cresc unghiile, ma dor degetele, si, de aceea, nu-mi tai colturile, le tai drept.
Tot asa, de fapt, putin mai rau, a fost si unchiul meu. La fel, si el isi taia colturile, si la un moment dat, i s-a facut rana, se facuse infectie, il durea fff. tare, si s-a dus la spital. Doctorul i-a dat tratament, din cate imi amintesc, si mereu isi dezinfecta rana si avea grija de ea..Pana la un final i-a trecut, si doctorul i-a scos unghia de tot, i-a tras-o, cu gandul ca poate ii va creste normal, adica fara colt, dar, din nefericire nu i-a crescut decat tot asa, ca inainte. Si, tot ce face este sa isi taie unghia drept.
Ce-i drept, la tine, din cate am citit, reiese ca deja unghia ta este in carne si s-a facut rana. Imi pare rau ca nu te pot ajuta in legatura cu tratamentul naturist, dar, te poti duce la doctor. Sper sa te faci bine!
Nu cred ca o astfel de problema s-ar rezolva cu sapun. Du-te la spiatl sa iti rezolv unghia aia si sa iti faci si tu pedichiura mai bine de acum inainte
Buna!
Uite,
http://www.csid.ro/health/te-chinuie-unghiile-incarnate-2780413/
Te pup!
Aici răspund pentru toţi.
Bine, la spital am fost de mai multe ori şi am trecut şi printr-o intervenţie chirurgicală de genul, doar că după operaţie, infecţia a recidivat. Oricum, cred că o să mai merg la spital, poate scap odată de problema asta. Mersi la toti pentru sfaturi.
Mario1996 întreabă: