Mergi la doctor, nu te juca cu așa ceva! Doamne ferește de un blocaj renal, ar fi foarte rău pentru tine! Părerea mea este următoarea! Sună de urgență la salvare, pentru că vei avea întăietate obligatoriu! Deci sunăăăăăăăăăăăăăă la salvare!
Am fost la urgente mi-a pus o perfuzie in care mi-a bagat No-Spa si Algocalmin si azi mi.a trimis acasa. Asta s-a intamplat la spital
Daca este marisoara o elimini doar prin operatie. Mergi la medic. Maica-mea a ramas fara un rinichi pentru ca a neglijat, piatra s-a marit si a crezut ca o poate elimina cu medicamente.
Are 5-6 mm si cam 3 doctori mi-au zis ca o elimin. Dar ce sa mai beau ca sa o elimin mai repede, ca numai pot de durere
Poti sa bei absolut orice lichid in cantitati mult mai mari decat normalul. Deci peste 2l pe zi. Incearca sa bei 3-4 chiar 5 l de lichide pe zi. De la apa plata, la ceaiuri, sucuri de fructe (cel mai bine stoarse de tine) lapte, fructe zemoase precum pepenele verde... Trebuie sa bei multe lichide, in rest, daca te doare foarte tare poti ori sa mergi la urgente sa-ti administreze niste analgezice sau sa mergi la medicul de familie sa-ti prescrie ceva mai puternic decat poti tu sa iei fara reteta.
Multa sanatate.