| anonim9784665756 a întrebat:

De o zi am racit cobza (ststrănut mereu, imi curg muci pana la genunchi, îngheţ de frig nu am febra ) cred ca am cosumat 2km de servetele. Cum sa ma imbrac?? dau fumda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Te imbraci destul de gros ca sa nu-ti fie frig si destul de subtire ca sa nu transpiri (care transpiratie, cand esti afara, poate sa te inghete si mai tare). Evita hainele de bumbac pentru ca bumbacul este higrofil, absoarbe apa, si cand este ud isi pierde proprietatile termoizolante.
Bea ceai de echinacea, manca mancaruri condimentate cu usturoi, piper sau ardei iute, manca citrice si nuci.

2 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Te imbraci dupa vreme. Daca afara e frig normal ca te vei imbraca cu haine groase, caciula, fular.iar pe langa, nu respira pe gura cand mergi pe strada.In casa imbraca-te in asa fel incat daca vei iesi afara sa nu fi transpirat...

| Adde2 a răspuns:

Ideea e că iarna nu contează cum arăți sau că hainele alea de iarnă adaugă câteva kg, contează să nu simți frigul happy