| WalterWhite a întrebat:

de obicei fumez o tigara la o saptamana dar cand e mai tare mi se cam face rau si simt ca mi se imoaie un pic picioarele si ma simt un pic ametit, ar trebui sa ma ingrijorez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| redhiller a răspuns:

Stai lin asa mi s-a intamplat si mie la inceputhappy

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Esti sensibil la tigara, trebuie sa o lasi caa sa nu fie mai rau in viitor.

| AndaWest a răspuns:

Nu.

| alexandru1201 a răspuns:

Pai e normal asa e la incepatori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru sanatatea ta, si pentru buzunarul tau, ar fi bine sa te lasi.
Mai bine te apuci de un sport ca sa scapi de nervi, stres, chestiile pentru care fumai.

| Ađřıαηηα a răspuns:

Hei happy
Poi dabatting eyelashes ar trebui sa te ingrijorezi si sa lasi fumatul pentru ca nu este sanatos si nici ieftinbatting eyelashes mai ales daca devii dependent big grin
Pabatting eyelashes

| doctoressa a răspuns:

Este efectul nicotinei. Cred ca ai simtit ceva similar si cand ai fumat prima tigara. In timp, organismul se obisnuieste cu nicotina si nu mai apar aceste simptome, dar dupa perioade scurte de abstinenta, in momentul reluarii fumatului simptomele reapar. Ar fi bine sa nu ma fumezi deloc.
http://www.i-medic.ro/tutun-alcool-droguri/dependenta-de-nicotina

| DyNo a răspuns:

Stiai ca intr-o tigara se afla peste 50 000 de substante cancerigene, chiar si uleiul acela de la teava de esapament a masinilor? Stiai ca o tigara scurteaza viata cu 8 minute?
Te sfatuiesc cat se poate de prieteneste sa te lasi cat mai repede de acest viviu. Avand in vedere ca nu fumezi asa de mult, nu ai nevoie de un ajutor specializat si te poti lasa si singur. Te sfatuiesc sa faci acest lucru! Sa te lasi de fumat!
Bafta!

| Justagirl1312 a răspuns:

Ar trebui sa te lasi de fumat.

| daydreamer a răspuns:

Nu, nu trebuie sa te ingrijorezi. Daca ai fuma mai des, nu ai mai ameti.

| GeosBIOS a răspuns:

Deoarece fumezi rar organismul tau nu s-a obisnuit cu substantele pe care le contine tutunul. Dintr-un anumit punct de vedere este chiar bine ca le ai, deoarece daca vrei sa te lasi acum este momentul, fiindu-ti cel mai usor.

| DyNo a răspuns (pentru redhiller):

Pai eu stau, eu il incurajez pe el sa se lase de fumat.

| sniper2998 a răspuns:

Numele de familie e cumva Tudor?:s