| Amaliaaaalala a întrebat:

Buna! De un an încoace mi se tot decojeste pielea de pe față foarte rău, mereu găsesc acea piele moarta pe ochelarii mei și doar daca ating un pic în stânga și în dreapta sprânceana, cade piele moarta oriunde. ce as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Iti pot recomanda doua optiuni excelente, cu produse naturale si organice, care nu au efecte negative:

1. Foloseste ulei de nuca de cocos sa-ti hidratezi fata, imediat dupa ce te speli dimineata pe fata cu apa calda si te stergi cu un prosop curat, pui degetele in ulei si masezi usor fata, fiindca porii sunt deschisi si uleiul de cocos intra rapid in piele, lasand pielea catifelata toata ziua.
Nu te stresa ca pielea nu ramane grasa, fiindca porii deschisi absorb imediat uleiul si in 10 minute nu mai ai tenul unsuros.
2. Mai poti folosi alta crema hidratanta cu laptisor de matca (de la plafar sau farmaciile apicole), extraodinar de buna si naturala.

3 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Probabil ai folosit produse de îngrijire prea agresive pentru tenul tau, poate e sensibil și trebuie să folosești altceva. De la arsuri solare mai poti pati așa ceva, ai tenul foarte uscat, in cazul asta e recomandat să folosești crema cu spf 50 și creme hidratante. Un alt sfat e sa nu te ștergi agresiv cu prosopul.

| Amaliaaaalala explică (pentru Mindfulness):

Buna! Mulțumesc de răspuns, tenul meu este un pic uleios, voi incerca spf -ul și o crema hidratantă, mulțumesc frumos!?

| Amaliaaaalala explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc frumos de răspuns!