Dieta disociata mereu efecte negative are asupra sănătății, nu o recomand.
Daca vrei sa slăbești frumos și în câteva luni adopta dieta Low-Carb (îți calculezi la fiecare masa caloriile cu ajutorul aplicațiilor care există în Play) ori pe internet. Înainte de a o începe trebuie sa tii cont de vârstă și kg tale cu calcularea acestora afli câte calorii trebuie sa elimini. https://antrenorulmeupersonal.ro/unelte/cate-calorii-am-nevoie/#calculator
Îți poți face un meniu personalizat mic dejun, prânz și cină, acceptandu-se mici gustări intre mese, asta ca să poți duce dieta ușor până la data propusă de tine. Fă sport! Vei slabi mai repede. Căuta informații despre Low-Carb pe internet despre ce constă. Aceasta dieta sau mai degrabă zis regim sănătos îți vei menține formele multa vreme. Eu am ținut anul trecut în aprilie si am dat jos 7 kg in 2 luni, începând cu 74 de kg.
Disociata am incercat cu mulți ani în urmă, ajungeam in a 4a zi de dieta sa am amețeli, grețuri și stare de foame, pe când Low-Carb nu întâlnești astfel de stări.
Nu stiu cum functioneaza, dar iti dai seama cu o afecteaza putin, ai mancat carbohidati multi din orez + lapte. Nu stiu exact cum si ce mananci, eu te-as sfatui sa fii in deficit caloric si sa mananci putini carbohidrati pentru a slabi.
BIneinteles ca afecteaza, se duce totul ep apa sambetei.
Cand mai faci asa ceva, arunca laptele cu orez, ca nu ai voie.
Deja am renuntat la aceasta, pentru ca incepusem sa reintroduc treptat alimentele nefolositoare.Acum tin o dieta bazata mai mult pe legume, carne fiarte/gratar, etc, si ma simt destul de bine.Un fel de low-carb.
Low carb este fara carbohidratii care nu sunt de ajutor corpului, cu toate ca exista si carbohidrati care corpul are nevoie. Asta e cu low-carb-ul - putini carbohidrati.
Mario1996 întreabă: