Mai bine alergi o zi da una nu, si in zilele cand nu alergi faci 30 de minute exercitii in casa, si o zi pe saptamana o lasi pentru odihna, adica nu faci nimic sport. Si de mancat depinde ce mananci, mai bine 3 mese si 1-2 gustari (un fruct, un iaurt, etc) si la mesele principale mai scazi din portii pentru ca ei gustarile si o sa rezisti mai bine, nu o sa te apuce foamea brusc si sunt mai putine sanse sa "calci stramb"
Nu poate nimeni sa iti zica cat poti sa slabesti, asta depinde de organismul tau, pentru o slabire sanatoasa trebuie sa slabesti cam 3-4 kg pe luna. Dar in functie de varsta, sanatate, metabolism poti slabi mai usor sau mai greu
Da vei slabi, cat? ptobabil 2 sau 3 kg pe luna, renunta la dulciuri, prajituri sau paste fainoase, poti sa alergi si de 3 ori pe saptamana daca vrei.
Sa nu mananci dupa ora 20 seara
La mine a mers.Dca continui in felul asta 2 saptamani, slabesti 4-5 kilograme! Succes la slabit!
...Nu cred ca e de ajuns de 2 ori.si daca mai si mananci de 3 ori pe zi nu stiu daca vei reusi sa slabesti.Dar iti zic eu
Trebuie sa alergi in fiecare zi! Si daca vrei sa sa si mananci de 3 ori pe zi trebuie sa mananci limitat sau macar sa mananci ceva usor cum ar fi.:gratar peste aperitiv supa (mai putin).si cam asa...Te pop Dolcee
Da doar ca ar trebui sa alergi in fiecare zi pe saptamana timp de 2-3 luni ca sa slabesti 3-4 kg.insa bineinteles ca asta este metoda cea mai dificila. mai repede poti slabi cu o dieta profesionala. in orice caz mai consulti un medic
funda? please!
Buna Nicoleta! Deci...mama mea alerga in fiecare zii timp de 14 zile(2 saptamani)
si a mancat numai salate si fructe si a facut abdomene de 3 ori pe saptamana cate 30 de abdomene...si a slabit 5 kg... sper sa te ajute FunditsSa?
MajoretahaAngel întreabă: