Comiti pacate. Dumnezeu ti-a dat un corp frumos pe care nu al trebui sa il schimbi.
Celstietot... Nu este nici un păcat, corpul ei nu este proprietatea lui Dumnezeu, ea este stăpână pe corpul ei si poate face ce vrea. Dacă o luam asa si tu comiti pacate cand te masturbezi, deci care-i diferenta intre păcatul tau si al ei?
Si eu am avut ochii negri cand eram mic..acum ii am caprui deschis..ar trebui sa ii lasi asa cum sunt ei ca ochii negri sunt chiar frumoși.desi exista o singura metoda din cate am auzit..iti poti schimba culoarea ochilor in Turcia cu ceva laser dar din cate tin minte se poate face procedura asta doar daca ai ochii caprui si singura culoare care ar fi dupa interventie ar fi sa-i ai albaștri..si odata ce ai facut asta nu mai poti sa mai faci o data..ramai cu ochii albaștri toata viata..si costa si destul de mult
Cel mai bine ramai asa cum esti.
Lentilele de contact sunt soluția. Vorbește prealabil cu un medic oftalmolog
Eu nu vorbesc despre lentile. Am gasit pe Instagram o clinica din Istanbul care face asta cu laserul:
https://instagram.com/worldeyelaser?igshid=hwb3jy518elu
Ce metode stii? Nu exista in afara de lentilele de contact. O operatie pentru asa ceva (stiu de reclame, nu stiu realitatea) chiar daca ar exista, e foarte riscanta. Nu merita sa orbesti doar ca sa schimbi culoarea irisului.
P.S. De ce vrei sa se vada pupila diferentiat de iris?
Daca vrei operatie, oriunde numai in Romania sa nu faci
eu mi-am invatat lectia cu doctorii de aici, nu au pregatire ...vai de mama lor...
Daca ai fi intrat pe linkul meu ai fi vazut ca nu e vorba despre o operatie cu implant de iris artificial, nici macar nu e o operatie. Sunt mai multe proceduri care se fac in mai multe zile cu un laser, nu e cu bistiriu deloc.
E o clinica in Turcia care face asta.