Buna!
In felul acesta da.
E bine cum zice,daca si respecti, da!
Sa ai mereu ore fixe de masa.
Daca vrei sa scapi de kilograme, tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!
Poti slabi mai mult de 3 kg, daca alergi.
Du-te cu un prieten/o prietena in parc si fa 2-3 ture dimineata si seara timp de 1-2 saptamani si o sa fii o gazela.
Funda?
Pai nu pot alerga mai mult de 300 m. Obosesc foarte tare si cad ca moarta .
Mda chiar in 2 saptamani o sa ajungi la greutatea pe care ti.o doresti..nush cum reusesti sa tii regimu asta bravo tie
Intr-o luna poti da jos si 10 kg la ce regim tii tu
Eu te sfatuiesc asa fiindca regimul tau e prea drastic si nu cred ca il vei tine:
Dimineata:Bea un pahar de apa rece pe stomacul gol fiindca corpul va arde multe calorii incercand sa se incalzeasca, apoi manaca un bol cu lapte si cereale, paine cu gem si cu ceai (dimineata trebuie sa mananci cel mai bine cum spune proverbul si chinezesc )
Pranz : O supa sau ciorba sau un piept de pui LA GRATAR nu prajit in ulei si o salata.
Cina:nu iti recomand sa mananci la cina doar daca iti este o foame de lup si poti manca o salata, dar in schimb poti bea o cana de ceai cu gheata fiindca e foarte cald si te racoresti cu gheata
Pai am inceput de doua zile, si rezist la regim . Multumesc!
Aaaa si ca gustari poti manca mere si nectarine, dar nu in exces fiindca si merele ingrasa!