Daca nu esti bolnav e ok. Ai sa te ingrasi nu ai nici o grija, si de pe la 40 de ani ai sa faci si burta, daca nu faci miscare, sala, inot, cardio. Fiecare kg in plus este o greutate in plus si se spune ca scurteaza viata.
Uite ceva!
ca sa arati ca un MANECHIN trebuie inaltimea minus 20 kg
si vine:
81-20=61 kg ok si tu ai 65...arati foarte bine!
si... orice pastila luata azi maine va avea un efect advers!
asa ca lasa mai bine mai slabut!
Eu nu stiu ce sa fac sa slabesc si tu te chinui sa te ingrasi? :*:*:*
pai dulciurile! adica cui nu-i plac dulciurile?
eu am slabit mult dupa ce nu am mai mancat dupa 6 sera deoarece se spune ca seara se depune cel mai rapid, deci incearca sa infuleci un pic mai mult seara
mai viziteaza si cate un fast food din cand in cand( dar crede-ma ca de la asa mancare nesanatoasa faci colesterol )
du-te la sala!
fa un sport care sa iti creasca pofta de mancare! ( eu in zilele in care nu am sport mananc toata ziua doar mere, insa cand am as infuleca tot frigiderul)
poate ar trebui sa consulti un nutritionist, sa vezi daca esti bine asa cum esti si vezi tu :* poate ca esti chiar perfect!
Mai bine nu lua porcarii din alea. Cunosc cazuri in care anumite persoane au luat.si peste 5 ani au devenit aproape obezi. Si eu am 14 ani, 1.75 si 50 de kg si nu mi s-a zis nciodata sa iau tot felul de stimuli. Esti ft bine la inaltiea ta
anonim_4396 întreabă: