| Alecsa_5947 a întrebat:

Buna dimineata! Am si eu o nelamurire: luna trecuta am avut menstruatie pe data de 24 sau 25 feb,iar luna asta inca nu mi.a venit. Am absolut toate simptomele, am facut si un teste de sarcina si a iesit negativ...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Eate posibil sa ai o dereglare/o infectie/o raceala...
Daca mai trece un timp si nu iti apare CM, mai faci un test de sarcina, iar daca va fi tot negativ, te adresezi medicului de familie si apoi celui de specialitate
O zi frumoasa sa aihappy

greece12
| greece12 a răspuns:

Posibil sa nu fi tinut cont ca februarie a avut doar 28 de zile si ciclul tau sa fie de vreo 30 de zile,de exemplu...
La fel,poate fi vorba de o anexita,o raceala sau o dereglare hormonala.
Daca stii ca nu ai intretinut relatii sexuale neprotejate, asteapta, fara sa te agiti, fara sa te stresezi, starea asta de neliniste duce la dereglari hormonale...care intarzie menstruatia.
Despre testul de sarcina, ar trebui sa stii ca se face la 21 de zile de la contactul sexual cu probleme,altfel nu e relevant, chiar daca iese negativ.
Deocamdata, inarmeaza-te cu rabdare.
Daca intarzie pana in aprilie, insa, prezinta-te la medic.

| Alecsa_5947 explică:

Va multumesc frumos pentru pareri. In legatura cu luna februarie, asta n.am luat in calcul si am C.M regulat, de obicei la 30 de zile. Deci azi, maine, poimaine ma astept.

| Alcyon a răspuns:

Intarzierile de o zi-doua sunt ceva normal. Organismul mai are dereglari.

| Juiceee a răspuns (pentru Alecsa_5947):

Atunci nu ai de ce sa-ti faci griji.

Succes.

| OanaG a răspuns:

Poate o mica intarziere...si eu luna asta am avut intarziere de 4 zile.