Te-ai iritat probabil ...lasa cateva zile si daca nu iti trece du-te la dermatolog!
Eu cred ca te-ai irtat, ai pielea sensibila sau poate o alergie.intraba la farmacie si o sa-ti dea o crema, ceva. daca nu iti trece, intreaba medicul de familie.
Daca e ce banuiesc eu ...nu e nimic grav numai ca sunt mai multe variante fiecare cu tratament diferit si pentru a depista varianta trebuie mers la un medic care sa pipaie si sa vada de aproape
Buna.am si eu o problema! m-am trezit intr-o dimineata si ma ustura foarte tare mana stanga, cand m.am uitat, era ca si o zgarietura mica si in jurul ei umflata si ma durea, am pus parfum cerzand ca o sa-mi treaca, sa desumflat dar acum ma mananca, ce este asta? astept raspuns
Daca te mananca, nu scarpina, pune spirt sau mixtura mentolata...
Daca mana din poza e mana ta, nu mi se pare a fi ceva foarte grav... In caz ca iti apar mai multe pete, cred ca e vorba de o alergie. Daca ai doar intr-un singur loc, o iritatie sau ceva de genu`.
Mai bine treci pe la doctorul de familie si te lamuresti.
Se poate sa fii iesit cum stau cu mainile la calculator mai inchis, oboseala, stres?!
Am si pe mana cealalta, si intre 2 degete.si la sfarcuri ( putin )
Dermatologu a zis sa cand am fost la el cand mi-a iesit intre 2 degete si la sfarcuri ca e o iritatie si sa nu mai continui cu nervii, stresul etc oboseli. sa fiu cat mai odihnit
Deeaandreea9156 întreabă: