| LeonardXD a întrebat:

Buna din nou TPU 2 Probleme! Sa va povestesc. Ma trageam pe gheata cu copii... unul dintre ei mai salos mi-a pus mana in piept si am dat cu capult de gheata " Am lesinat " si m-am trezit ca ma duceau doi de maini am avut 1-2 ore durere de caphappy dupa nimic intr-o saptamana sau 2 m-a intepat inima... ma simteam altfel nu stiu.
acum dupa 2 ani de atunci numai am nimic straight face nu ma doare daca dau cu pumnul in acel lochappy ...sau apas vreau sa stiu daca am vreo ceva ...cheaguri? A doua problema este ca am fost la o petrecere nu stiu ce am facut nu stateam aproape de boxe erau la 7-8 metri dar se auzea destul de tare am mai stat pe acolo m-am dus in parc ( 100m mai departe ) tot asa pana la 7-8 dimineata sunetele pe care le auzeam mai tare le aud mai incet ..simt ca nu imi intra pana in ureche pana in timpan aveau mai mult bass intelegeti ( aud mai incet ) Credeti ca o sa surzesc? sau am ceara adunata? Ce ziceti?
1Raspuns
2Raspunsuri corecte = FUNDA! Vreau sa nu ma luati la misto si sa raspundeti concret!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Asta doar un medic neurolog poate sa iti spuna exact daca a ramas ceva sechele in urma unui traumatism la cap, dar dupa cum descrii tu in afara ca ai lesinat nu ai avut nici un alt simptom in timp ceea ce ar sugera ca este ceva in neregula ( o radiografie sau CT poate evidentia cel mai bine creierul in caz ca medicul ar recumanda asta )
Intepaturile la inima se datoreaza altei probleme, cel mai probabil legat de greutatea ta, trebuie sa te duci la medicul de famile pentru o consultatie si daca considera atunci te va trimite si la cardiologie.
Timpanul chiar poate suferi la sunetele puternice si in timp poti pierde auzul, deci sa eviti sa stai langa boxe, iar daca ai ceara ( de regula la aceasta varsta nu se pune problema ) ORL-ul iti va rezolva repede printr-o spalatura auriculara.

3 răspunsuri:
| LeonardXD explică (pentru evenso):

Iti multumesc foarte mult pentru raspuns! Eu am facut un control medical acum mult timp inainte sa am aceste probleme happy Chiar o sa fac un control happy! Esti un tip foarte de treaba si iti datorez multumiri pentru raspunsuri!

| Gabitech a răspuns:

1. Lovitura de la cap nu are nici o treaba cu intepatura de inima. Te simteai altfel pentru ca te gandeai la asta...dar nu are nici o treaba. cheagurile sunt cu tot si cu tot altceva.Ai fi stiut daca aveai, crede-ma. Abtine-te o perioada de la zgomote puternice si ia-ti de la farmacie "humex" sau "earex" sau audispray e pentru curatarea urechilor, Toate 3 sunt bune. salut

evenso
| evenso a răspuns (pentru LeonardXD):

Sunt "tipa" dar nu asta conteaza happy
Cu mare placere si alta data daca o sa fie cazul.