Eu am ajuns de la 140Kg la 100Kg in 3 luni
Am mancat doar legume la cuptor coapte
Putina branza
1 ou pe saptamana
Foarte multa salata
Si mult ceai
Nu am mai mamcat carne si bauturi carbogaziase
Multumesc pentru apreciere. Doream să îțî povestesc despre salată trebuie să fie cât mai compolexă cu roșii castraveți salata chinezeasca salata româneasca măsline puțin pătrunjel câteva fire de usturoi verde, ceapă verde, didichi, puțină sfeclă roșie, câteva poicături de lămâie nu alte chimicale ci lămâie adevărată
puțină sare să nu exagerezi cu sarea PENTRU CĂ SAREA REȚINE APA ÎN ORGANISM ȘI POȚI SĂ NU SLĂBEȘTI DELOC DACA MĂNÂNCI SARE! de preferat sa folosesti putina sare de mare sau mai bine brânză de oi brânză de capră că e destul de sărată dar nu prea multă ci doar așa să razi în loc de sare.
sau găsesti la megaimage brânză cu mucegai albastru e o felie 9 lei super jmechra la gust
Ceva ulei de măsline dar nu prea mult.
ACUM TREBUIE SĂ ȘI MINERALIZEZI SÂNGELE CA SĂ NU OBOSEȘȚI!
DE EXEMPLU POȚI SA FACI LIMONADĂ DIN 1 LĂMÂIE 3 GREPRFRUIT 4 PORTOCLALE 1 lingură de miere de albine și în loc de apă să pui suc de mere din ala la 3 litri la cutie care costa 20 lei
super jmechera iese limonada asta
sa nu bei lucruri de la frigider doarte reci ca soceaza fierea.
si limonada asta cei 3 litri de suc cu tot ce ti-am spus o bei intr-o zi
intre timp trebuie sa mai bei suc de cirese sau suc de visine vezi ca sunt pe la supermarket-uri dar sa citesti pe ele sa scrie ca sunt naturale si ca nu le-a adaugat nimeni zahar
Ca si mancare poti sa mananci ciuperci coapte la cuptor cu ardei grasi copti la cuptor si zacusca de vinete tocna de legume
iar zacusca de ciuperci
cam ca la post
vezi ce mananca bunica-ta cand tine post si din astea bagi si tu
DACA AI CHEF DE CARNE ROAGA PE CINEVA SĂ ÎȚÎ FACĂ SARMALE
DAR IN LOC DE CARNE SĂ PUNĂ MIEJI DE NUCĂ
EXACT CÂTĂ CARENE AR FI PUS
EXACT ATÂȚIA MIEJI DE NUCĂ PISATI MĂRUNT SĂ PUNA
adica miejii de nuca ii treci prin masina de tocat cu sita cea mai mare sa nu ii faca praf ci asa cum este si carnea tocata
JUR CA ARE EXACT ACELASI GUST CA SI CARNEA ACEA SARMA
IN FOI DE VITĂ CU PUȚIN IARUT PE DEASUPRA
sarmaua e ami buna in foi de vita
si poti sa mananci dinalea câte vrei cu condiția să bei si o cana de borș la fiecare masa ca sa aiba cine sa digere repede
nu strica sa bei tulburel must putin fermentat
o cana de vin rosu pe zi nu strica
dar nu mai mult
pentru ca alcoolul este de fapt tot zahar un zahar foarte fin care te pote ingrasa
nu cumva sa bei bere in toata perioada asta pentru ca fermeteaza in intestine
daca vrei sa bei neaparat la o petrecere ceva incerca doar sprit
100 grame de vin bun de tara + 100 grame de sifon si un cub de gheata
cu painea sa nu mananci nici macar o felie de paine seara
daca vrei tu sa mananci paine poti sa incerci sa o faci coapta dimineata
apoi la prainz sa cumperi cea mai scumpa paine cu semint
de la spicu
cred ca costa 7 lei o paine dinaia
si sa mananci 2 felii
dar painea sa fie din seminte diverse
de exemplu 7 seminte asa se cheama o paine
ca sa consumi din untura de pe tine trebuie sa bagi si putin ardei iute cat poti tu
putin acum putin mai incolo dar verde
poti sa incepi cu dinaia care nu ustura rau DAR NU II CUMPARA DE LA SUPERMARKET-URI CA AU CHIMICALE IN EI
CUMPARAI NEAPARAT DE LA TARANI
oblogatoriu zilnic sa manci muraturi de toate felurile
gogonele murate morcovi murati pepeni murati la fiecare masa varza murata
asta este obligatoriu
daca iti mai este foame baga baga varza cruda varza murata
varza cruda
ca merge cu putina ceapa si putin ulei de masline si cateva picaturi de lamaine sa vezi cum umple burta
si varza consuma untura cand ea este digerata asa ca vei scapa de toata untura de pe vene si cu ajutorul bucatelelor de ardei iute
ardeiul iute face bine si la inima
dar nu mult ca iti sparge stomacul daca il mananci pe burtea goala
poti sa bagi ardei iute dar cand mananci dupa ce ai bagtat deja ceva in burta
Murăturile dar alea puse cu puțin otet sare in borcan nu alea cu conservat sunt foarte bune
pentru intestinele tale si tot ce ai tu prin organism digera in mare parte mancare cu ajutorul unor bacterii bune pe care le ia organismul din muraturi.
nu exagera cu ardeiul iute ci sa il mananci doar dupa ce ai bagat ceva imprealabil in stomac ( ca să nu usture ardeiul iute il poți desface tăia pe mijloc și îi poți arunca senințele când ești la capitolul începători și să îł freci puțin pe interior cu un praf de sare care va anihila din usturimea lui. Vezi să nu dai cumva cu mâinile murdare de ardei pe la ochi! )
Dacă bagi murături întăresc inumitatea te apaără de răceală și prin faptul că 2 gogonele sunt echivalentul la o pastilă de vitamina C.
Sau o farfurie de salată de varză murată cu ulei de masline și puțînă zeamă de lămâie cât pentru aromă este super valoroasă pentru organismult tau ceva natural.
vitamina C repară și plămânii,
varza ca să se digere consumă untura din organism.
o sa zburzi ca un iepuraș
Asta nu însemnă să mănânci doar din astea! ci bagi și tu mâncare un orez cu bucătele de morcovi si bucătele de carene de pui fiarta,
ciulama, tocana de cartofi, vezi dacă mânânci cartofi să nu mănânci prea multă pâine că pentru organism ori pâine ori cartofi.
dacă dispui de niște beni roagă-ti părinții să îțî monteze la robinet un filtru cu cărbuni activi
pentru că apa asta normala de la robinet din românia mai conține tot felul de lucrui periculoase prin ea dar dacă o treci printr-un filtru cu cărbuni activi devine mai bună de cât apa plată care poate apa plată stă prin depozite în soare în sticla aeea de plastic chiar și ani de zile până când o cumpără chioșcul care o ține la subsolul blocului care o aduce la magazin peste 4 ani de când ea a fost îmbuteliata.
https://www.emag.ro/......DB34D2BBM/
uitasem sa mentionez ca stau la tara si ai mei au facut in Aprilie o fantana noua in curte, deci n-am probleme cu apa.