| emil a întrebat:

em 11-12 ani si am 4 zeci si ceva de kl. e bine? eu as vrea sa slabesc.

fund+vot la cel care raspunde frumos
Dar am cam vreo 1.50 nu stiu cat la inaltime si la legatura cu sportul eu stau vis-as-vis de scoala si oricum merg pe jos. mama mi-a zis sa mananc dar sa nu mananc noaptea ca cica ma ingras. nu stiu pe cissa sa dau sa fie castigator. convingetima sa dau funda. bafta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PopescuAdina a răspuns:

La varsta ta nu trebuie sa slabesti Emile. Ai daoar 12 ani, in urmatorii 5 ani vei creste foarte mult in inaltime, si aceasta grasime care zici tu va disparea.

Mancatul noaptea, intr-adevar pe langa faptul ca ingrasa nu este nici sanatos pentru stomac. Ai putea renunta la mesele dupa ora 21.

De asemenea ar trebui sa inveti lucrurile elementare despre nutritie, care le gasesti rasfoind blogul meu : http://medicul.net/category/nutritie/

3 răspunsuri:
| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Pai... Cati ani ai? Sau nu sti?
Iar ca sa nu te ingrasi nu mai manca seara si fa mult sport.
Succes!

| gabitza_4576 a răspuns:

Pai ai o greutate normala big grin dar stii daca vrei sa slabesti nu lua pastile shame on you fa sport mult sport du-te la fotbal sau daca nu ai aceasta posibilitate alearga prin parcuri sau chiar si pe strada big grin bafta

| PentruTineAmRenuntat a răspuns:

Crezi ca daca mergi pe jos faci sport? deloc si la varsta ta nu cred ca esti chiar asa gras dar esti mic de inaltime fai mai mult sport. fotbal, alergari si nu mai sta asa mult pe pc!