| elisairina a întrebat:

eram ingrijorata daca st insarcinata sau nu si am hotarat sa fac un test de sarcina, am cumparat unul (sure check) si l-am facut la 2 30 noaptea, a iesit negativ, consumasem cola.consumul lichidelor sau ora la care este facut poate sa influenteze rezultatul testului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| annniiiiis a răspuns:

Categoric nu! In general testele de sarcina se fac dimineata, dar faptul ca ai baut cola nu are nici o legatura!

| elisairina explică (pentru annniiiiis):

Mersi mult annniiiis...o sa il repet, de aceasta data o sa fie urina de dimineata...credeam ca daca a aratat negativ o posibil de aceasta data sa fie pozitiv, imi e tare frica deoarece am sanii foarte tari si ma dor, zilele trecute am avut si stari de voma dar mi-a trecut!