| dansarabia1234 a întrebat:

Bună. Este normal sa ma doară după injecția de la stomatolog locală?

Mi-a făcut plomba și mi-a făcut anestezie locală la măsea.

Mă doare aproape de ureche acolo simt durere și nu înțeleg de ce dacă a a făcut la măselele de jos injecția.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Da,e normal.O să îți treacă.

Bula
| Bula a răspuns:

Acolo iti trec nervii din maxilar.

| dansarabia1234 explică (pentru J0B0MAT):

Pai am mai făcut în vară o anestezie și acum sunt sensibila, mai simt durere în partea aia dar nu asa tare

| dansarabia1234 explică (pentru Bula):

Pai și e normal sa ma doară nervii?

| J0B0MAT a răspuns (pentru dansarabia1234):

Dramatizezi, o să îți treacă în maxim 2 zile. Poți să îți suni doctorul să îți recomande ceva pentru durere sau să iei pur și simplu o pastilă.

| Furnicuta000 a răspuns:

Durerea mai iradiaza. Ia un antiinflamator si daca si peste cateva zile tot te doare, te intorci la stomatologul ala si ii ceri socoteala

| darrio2007 a răspuns:

E ceva normal. Va trece intr-o zi sau două.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Bună. Poate durerea pe care o simți e de-aia fiindcă ai stat cu gura deschisă dacă zici ca e pe la ureche. Și locul anesteziei e normal sa doară puțin ca pana la urma a fost un ac acolo. Mai ales dacă ti-a lucrat la dintii de jos, înseamnă că sigur a apăsat puțin pe maxilar. E normal. Ar trebui sa îți treacă în câteva zile. Și eu am aceeași problemă acum și am fost acum 3 zile

| anonimg a răspuns (pentru dansarabia1234):

Doar nervii sunt aceia care ne provoacă durere. Și da, este normal să te doară.