| dansarabia1234 a întrebat:

Bună. Este normal sa ma doară după injecția de la stomatolog locală?

Mi-a făcut plomba și mi-a făcut anestezie locală la măsea.

Mă doare aproape de ureche acolo simt durere și nu înțeleg de ce dacă a a făcut la măselele de jos injecția.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Da,e normal.O să îți treacă.

Bula
| Bula a răspuns:

Acolo iti trec nervii din maxilar.

| dansarabia1234 explică (pentru J0B0MAT):

Pai am mai făcut în vară o anestezie și acum sunt sensibila, mai simt durere în partea aia dar nu asa tare

| dansarabia1234 explică (pentru Bula):

Pai și e normal sa ma doară nervii?

| J0B0MAT a răspuns (pentru dansarabia1234):

Dramatizezi, o să îți treacă în maxim 2 zile. Poți să îți suni doctorul să îți recomande ceva pentru durere sau să iei pur și simplu o pastilă.

| Furnicuta000 a răspuns:

Durerea mai iradiaza. Ia un antiinflamator si daca si peste cateva zile tot te doare, te intorci la stomatologul ala si ii ceri socoteala

| darrio2007 a răspuns:

E ceva normal. Va trece intr-o zi sau două.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Bună. Poate durerea pe care o simți e de-aia fiindcă ai stat cu gura deschisă dacă zici ca e pe la ureche. Și locul anesteziei e normal sa doară puțin ca pana la urma a fost un ac acolo. Mai ales dacă ti-a lucrat la dintii de jos, înseamnă că sigur a apăsat puțin pe maxilar. E normal. Ar trebui sa îți treacă în câteva zile. Și eu am aceeași problemă acum și am fost acum 3 zile

| anonimg a răspuns (pentru dansarabia1234):

Doar nervii sunt aceia care ne provoacă durere. Și da, este normal să te doară.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Poate sa te doara si injectia, dar si maxilarul daca a apasat mai tare pe el. Depinzand de sensibilitate poate sa te doara 1 la 5 zile.

| Violleta2022 a răspuns:

Da este normal sa te doara dupa o interventie stomatologica.