Salut. Pentru tine daca nu poti face cros, atunci vei face coarda. Cumperi o coarda si vei putea face alergari pe loc sarind, coarda. Mai departe; Daca ai posibilitate de bazin Bazinul este sfant. Iar seara incearca sa faci exercitii de mobilitate. Acestea te slabesc foarte mult, daca le faci corect. Si un ultim lucru; Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme de slabit la aceasta varsta. La 12 ani esti in crestere. Dar indiferent cum, miscarea fizica este foarte buna. Pa
Cine ti-a spus asta? Dacă vrei sa slabesti fa multa miscare, bicicleta normala daca nu cea de slabit, alearga, si incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume, fara prajeli si fara paine.
Ce sa faca la glezne? La bicicleta normala patesti ceva daca mergi pe ea? Nu Nu arece sa iti faca. Si poti sa alergi linistita . In rest, mananca sanatos, fara fast food-uri.
Alearga cate 30 de minute dimineata si seara, eu fac sala si alerg 15 ture de teren in jumatate de ora in jur de 3 km ar veni.
Iti recomand sa sari coarda eu asa am slabit in 1 saptamana 3 kg sar foarte mult coarda si e chiar distractiv daca mai e cineva cu tine si stii multe jocuri cu coarda! Sper ca ti-am fost de ajutor