Buna Pintexim.Am si eu aceeasi problema.Am 12 ani, am 1, 49, nu am ditamai fundu` si nu`s grasa, da` am ceva burtica.Incerc sa`mi rific pantalonii ca sa nu se observe prea tare cand port o bluza sau ceva subtire.Tot incerc o dieta dar nu reusesc! E greu! Cel mai greu.Incearca sa mananci carne, dar de pui.Sa faci exercitii.Sa mananci putin.Adica, din cate am auzit, merge.Dar inca nu a dat nicun efect.Adica ba da.Am avut 46 de kg. acum 2 saptamani, iar acum am 44. Vreau sa ajung macar la 38-39.Succes amandurora.Auzi, idu` meu e aura_hd9 si ne mai intelegem noi pe mess in privinta asta.Sa vedem ce rezolvam.Stiu niste diete de succes... Vorbim acolo! A da, e normal. Funda?
Ar fi ceva grav...
Sa nu cumva sa te fi iubit cu prietenul[sex] (in ziua de azi nu sti la ce sa te astepti) nu vreau sa te supar.
--------
nu cumva mananci cam mult?
incearca sa alergi sau/si sa megi,mananca o tara mai sanatos(morcovi[ca iepuri],varza[tot ca iepuri],coji de banane,de portocale, usturoi[e fff bun pentru a te feri de raceala ], ceapa[vitamine c, recomand cel putin jumatate sau mai mult la fiecare masa]
Sincer esti grasa tare trebuie sa slabesti putin si sa faci sport la virsta de 12 ani nu ar trebuie sa ai atitea kg
E normal sa fi asa, daca faci sport o sa dai burtica jos. Mananca sanatos si incearca sa mananci cat mai putina paine sau paste fainoase pentru ca acelea de ingrasa foarte mult.
Personal cred ca nu ai varsta sa te preocupi de slabit si greutate...intr-adevar, poti sa mananci sanatos si sa faci sport oricand vrei, insa nu cred ca ar trebui sa faci asta doar ca sa slabesti. Bucura-te de copilarie si alearga cu prietenii pe afara (cand se incalzeste ) decat sa stai atat de mult in fata oglinzii
Nu te supara bun daca spui tu asa cam cate tone ai? daca spui ca nu arati ca elefantul