Prunele nu sunt laxative. Si care copac, din fata blocului? Mananc prune, in aceeasi masura in care mananc si alte fruncte. Alimentele astea care promit ele ca ajuta la dicestie, nu sunt utile pentru toti
Mareste cantitatea de fibre la 30 grame ZILNIC PE CALCULATE daca ai tendinta de a te constipa.
Otherwise, 2 aloe ferox sau 1 ceai cu 2 pliculete de Sveltaflor si... PARTIEEEEE dimineata
Și de ce nu iei un laxativ dacă nu-ți plac prunele vrei să fii constipată tot timpul?
Pai asta am si zic ca vreau sa imi iau. Niste laxative naturiste. E o diferenta dintre naturiste si naturale
Fibrele sunt foarte bune pentru motilitatea intestinala. Poti incerca ceai laxativ, sau 10 zile de probiotice. Daca problemele persista e bine sa te adresezi unui medic.
Sunt constipat de cand ma stiu, la fel ies la 2 3 zile.Mananc tarate cu iaurt,beau lapte mult,lapte de la frigider,eu nu prea am problema cu diaria, sau chestii. Vreau sa zic ca am avut problema si cu hemoroizi de la constipatie, deci ai grija. Oricum, capu sus, vei trece peste, trebuie doar sa iti gasesti zona de comfort.Incearca sa iti faci tarate cu iaurt, du-te la un plafar, la din asta de ierburi, si iti dau ei ce ai nevoie, poti incerca orice.
rox_8767 întreabă: