anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am scalpul destul de gras, dar in ultimele 2 saptamani datorita unor sampoane care l-au uscat foarte rau am facut matreata destul de rau incat efectiv se desprindeau bucati de piele din par. Am folosit ulei de masline si in mare parte am scapat, dar au mai ramas pe langa cojitele normale si niste bobite mici ca de zahar de culoare galbuie. Acelea pot fi de la sebum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Scutura-ti parul. Nu prea stiu ce poti face, am si eu aceeasi problema...

| Andpmand a răspuns (pentru aXy99):

Le iau. Dar nu prea stiu ce cauza sunt. Pentru cojite iti recomand masca din ulei de masline si ricin tinuta pe par minim 30 de minute dupa care spălat parul. La mine dupa cateva masti deja au cam disparut.

| untu a răspuns:

Inainte de spalare,sa scuturi bine parul de praf si matreata,apoi sa speli cu apa calda si sapun,, CHEIA""sa speli bine si apoi cladesti cu apa calda bine apoi sa incerci cu un sampon,, WASK &GO'' sau,, HEALTH and SCHOULDERS'' si il lasi sa stea in par sa se inmoaie si apoi sa clatesti bine cu apa calda si apoi sa stergi bine parul! O sa ai un par curat, parfumat si matasos!

| aXy99 a răspuns (pentru untu):

Troll?