Ca sa nu te mai manance asa de tare bubitele, da-te cu Mixtura mentolata pe ele, va favoriza si uscarea lor mai repede. Nu le scarpina fiindca vei ramane cu niste cratere inestetice in piele, pe viata. Varicela trece cam in doua saptamani daca te vitaminizezi si te alimentezi corespunzator.Multa sanatate!
Este un spray pe piata cu care te dai cu el pe bubite, si te ajuta sa nu te mai scarpini, insa perioada in care iti trece varicela este tot de 2 saptamani.
Buna
nu ai cum sa grabesti procesul de vindecare. ia-ti mixtura mentolata de la farmacie si da pe bubite, nu face baie deoarece se poate agrava, stai in casa. in ceea ce priveste scarpinatul... gandeste-te ca daca le rupi, dupa vindecare o sa-ti ramana urme. gaseste-ti o alta ocupatie cu mainile
Nu ai altă soluţie decît răbdarea, pentru mîncărime îţi recomand alcoolul mentolat din farmacie sau pudra de talc, în rest răbdare nu există nici un tratament minune, doar cîteva zile vreo 7, după aceea urmează vindecarea şi nu o să mai ai mîncărimi.
Correct si eu am dat si nu ma mai manca si eu ti-as da funda :d