| Yxha12 a întrebat:

Buna, eu mi-am facut acum o luna a doua gaura in ureche, si nu s-a infectat deloc pentru ca am avut grija plus ca am dat o cu un ac steril si l am mai tinut eu in spirt plus ca am cercel de aur, si nu stiu daca pot scoate cercelul din ureche sa nu se infecteze dupa, sau daca vreau sa bag un cercel care nu este de aur sau argint se intampla ceva? Avand in vedere ca a trecut o luna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Poți scoate cercelul. Dacă se infectează când porți cercei din nonmetale nu poți afla până nu încerci.( sunt persoane și persoane, iar chestia asta diferă)

5 răspunsuri:
| Yxha12 explică (pentru zurick):

Mersi❤

| Lauramee a răspuns:

Dupa o luna poti baga orice cercel dar tu trebuia sa mai misti cercelul acela in gaura si la ceva timp sa scoti dezinfectai si bagai la loc.

| Yxha12 explică (pentru Lauramee):

De cand l-am facut mereu l-am miscat, dar am citi pe un site din asta unde pun piercing uri ca nu ai voie sa l scoti dar probabil se referea imediat dupa ce l ai facut

| Lauramee a răspuns (pentru Yxha12):

Da exact
Dupa ce dai gaura il lasi asa si dupa cand mai trece inflamatia incerci sa il misti, sa il rotesti

| Yxha12 explică (pentru Lauramee):

Pai asta am si facut