| Andreeaioan115 a întrebat:

Buna, fac sport deja de 2 luni și nu am slăbit deloc, am picioarele groase sunt foarte frustrata, am o șansă să slăbesc? Ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Paendeo12 a răspuns:

Pentru a slabi este nevoie si de o alimentatie sanatoasa. Asta nu inseamna infometare. Conteaza mesele regulate, consumul calculat de carbohidrati si grasimi (variaza in functie de greutatea si inaltimea fiecaruia). In acelasi timp, conteaza si tipul de sport practicat. Exercitiile cardio ajuta la slabit, in timp ce exercitiile de forta, ajuta mai mult la marirea masei musculare. Nici unul nu ar trebui neglijat, insa nici excesul nu trebuie sa existe.

14 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Ce regim alimentar ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce mănânci și când mănânci. Nu ține totul numai de sport. Da, poți slăbi, normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi dacă faci sport si mănânci nesănătos și mult normal ca nu slăbești! Da, ai sanse sa slăbești daca ai si un regim alimentar corect si sănătos!

| Carolina1972 a răspuns:

Depinde si ce mananci si cat mananci. Ca sa slabesti trebuie sa ai si alimentatie sanatoasa, nu numai sport. Poti sa faci 2 ore de sport, daca seara la 8 ai mancat o saorma sau pizza ai facut sport degeaba.

| MaRIAN9889 a răspuns:

Deci, calculeaza cat mananci tu pe zi. Calculeaza in kcal. Daca tu mananci 2500kcal pe zi, atunci scade undeva la 2300kcal pe zi sau 2200kcal pe zi. Nu scade foarte mult deoarece ai sanse sa dai in probleme medicale, scade cu 200-300kcal. In minim 2 saptamani ar trebui sa vezi o diferenta, chiar mare. Tu trebuie sa calculezi, cat sport faci si cat mananci. Incearca, e imposibil sa nu ai rezultate.

| Silwian a răspuns:

Cumpara ti o bicicleta!

| mrpom a răspuns:

Daca nu slabesti nici cu dieta, ai putea avea probleme cu tiroida

| andreea567890123 a răspuns:

Cat ai in înălțime si cate kg?

| Andreeaioan115 explică (pentru mrpom):

Trebuie să îmi fac analize?

| Andreeaioan115 explică (pentru andreea567890123):

1,64 și 57 de kg. Daca am probleme cu tiroida? Ajutor.

| andreea567890123 a răspuns (pentru Andreeaioan115):

Esti sigura ca ai picioarele groase si nu ti se pare tie?
la greutatea asta esti normală.

| mrpom a răspuns (pentru Andreeaioan115):

Pai la inaltimea ta, greutatea este ok, de ce ai vrea sa mai slabesti?
Daca aveai 90 de kg efortul tau ar fi fost mult mai substantial si dadeai jos 8-10 kg lejer cu sport si dieta in aceste 2 luni, ipotetic trebuia sa te ingrijorezi daca aveai 90 de kg si nu puteai slabi deloc, nici macar 5 kg in 2 luni, corpul tau la 57 de kg perecepe sportul de 1 ora ca un exercitiu de rutina si nu vei arde la fel de multe calorii precum o persoana supraponderala de exemplu, asa ca nu iti forta corpul deoarece poti sa te imbolnavesti, ia-o treptat, mergi la un nutritionist si la un antrenor fitness care poate sa te indrume corect, evita dietele "minune" pe care le vezi pe internet deoarece iti poti face mai mult rau decat bine, fiecare are un metabolism diferit si percepe alimentele dintr-o dieta diferit, ia o gura mare de aer, linisteste-te, e improbabil sa ai vreo boala sau ceva, e totul in capul tau.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Doamne Isuse Hristoase,
Ce picioare mari și groase!
Domnului să ne rugăm,
Și între ele să intrăm.

Mai fă zece ani sport, nu te grăbi.

| ruben77 a răspuns:

Incearca sa ei https://bit.ly/2Ynrsgr. eu cu ele am reusit sa slabesc 20 de kg in 2 luni si fara sport sau dieta daca nu ma crezi incearca si ai sa vezi. plus ca aceste pastile te ajuta sa ai un nivel mai scazut de grasime (adica da grasimea jos de pe picioare, fata, gusa, burta, sani etc )