| Dornaa a întrebat:

Buna fetele! Am si eu o problema.Iau anticonceptionale,iar dupa ce am luat-o pe cea de astazi, la doua ore am vomitat.Am luat alta, insa acum ce voi face pentru ca nu imi ajung 21 de zile.Pot sa iau doar 20 de zile si apoi sa astept menstruatia? Sau ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Discuta cu ginecologul. In principiu, ar trebuie sa cumperi o folie din care sa iei doar ultima pastila si restul sa o arunci, dar discuta cu ginecologul care te supravegheaza pe parcursul tratamentului

| Latinmoon a răspuns:

Poi eu cred ca ar trebui sa te opresti pentru ca nu-ti priesc mai mergi la ginecolog ca nu e normal sa vomiti de la pastile.

| Ramona000 a răspuns:

Discuta cu doctorul de familie mi se pare ceva ciudat a vomiti de la niste pastile poate ai o anumita alergie

| mona a răspuns:

Cred ca ar trebui sa le schimbi cu altele daca astea nu iti sunt acceptate de organism

| Dornaa explică:

Am uitat sa specific ca nu de la pastila am vomitat ci de la ce mancasem.
Problema e doar daca pot sa iau 20 de zile. As vrea sa-mi vina si menstruatia mai devreme. Se poate sa sar peste ultima zi?

Răspuns utilizator avertizat