| FloRRe a întrebat:

Buna fetelee! kiss.
Am si eu o problema. dati-mi si mie un sfat ce sa fac sa slabesc vreo 6-7 kg...in 2-3 saptamani. sigh Ce sa fac? straight face.
Va roooog frumos puppy dog eyes. Chiar am nevoie de ajutorul vostru straight face.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ProCoSmYn a răspuns:

Buna! sunt baiat dar cred ca te pot ajuta se incepe prin a bea sucul de la 1 lamaie a doua zi vei bea sucul de la 2 lamai in a treia zi sucul de la trei lamai si tot asa. cand ai ajuns in a saptea zi bei sucul de la 7 lamai se face o pauza de 2-3 zile si dieta incepe iar dar. invers bei sucul de la 7 lamai pana la o lamaie faci pauza vreo 2 saptamani si incepi iar dieta (doar daca vrei) nu vei slabi chiar asa mult dar vei da vreo 4-5 kg jos

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Înălțimea, greutatea și vârsta pentru început! Nu se slăbește atât de mult în 2-3 săptămâni.
Învață să mănânci și practică un sport.
Pa, pa.

| LadyLilith a răspuns:

Prea multe kg in 2-3 saptamani. Slabitul se face treptat ca dupa apoi sa nu iei inapoi kg. si in plus.
Fa sport, orice fel de sport care iti place, si sa bei ceai verde, dar cu masura!

| LadyLilith a răspuns:

Sucul de lamaie o sa-ti strice stomcaul. si fara sport totul e in zadar, vei lua inapoi indata ce termini dieta.dar succes oricum!

| ProCoSmYn a răspuns:

Sunt fericit ca ti-am fost de ajutor. o zi buna in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

6-7 kg in doar 2-3 saptamani este mult prea mult.Le poti slabi,in schimb,intr-un timp satisfacator.
Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,alune sau fistic(in rest poti manca cam orice,atata timp cat nu depasesti necesarul). Fiind vara,axeaza-te pe fructe(in special pepene; perfect pe timp de vara),legume, salate, supe si ciorbe.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii).Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.30 de minute de alergare zilnica,cu viteza medie, te vor ajuta sa slabesti frumos, treptat si sanatos.Succes.

| FloRRe explică:

Pai...am 15 ani aproape, 1.70 inaltime, 64-65 kg.straight face
Macar 5 kg sa dau jos straight face.