Numarul tau de kilograme e perfect la inaltimea ta!
vei reusi daca te tii bine si faci exercitii!
succes!
Nu, dar poate te vei simti putin slabita la inceput pana cand ti se va obisnui organismul, in rest incearca sa nu treaca 2 ore maxim 4 ore sa nu mananci nimic. Mananca totusi mai multe mese pe zi dar foarte putin.si inca un sfat : dimineata bea apa cu lamaie pe stomacul gol.te va ajuta sa slabesti mai repede! multa bafta si vreau sa imi spui daca te-am ajutat. sper sa ai ajungi la rezultatele dorite! multa bafta te pup!:*
Putin?!
Deci...eu sunt baiat
Sorry dar eu cred ca tu si asa maninci mult, eu de exemplu am fix 1.70 si 56 kg
Dimineata nu reusesc sa maninc, niciodata, seara....la fel sunt ocupat si nu pot, maninc doar 1 pe zi, evident in weekend ma delectez putin...si ma simt foarte bine!
Poti ramine la aceeasi dieta dar cu conditia ca te ocupi cu sportul
Deci... sper ca te-am ajutat, succes!
Nu e foarte sanatos si hranitor programul tau alimentar. Daca vrei sa slabersti fara sa faci nimic uite un pont! Dimineata inainte de micul dejun bea doua pahare cu apa rece deoarece corpul tau va lucra mult sa aduca apa la temperatura corpului, arzand foarte multe calorii!
Succes cu slabitul!:*
Salut TPU eu unu am slabit mentinant regimul meu obisnuit... mancand de toate da nu depasind limita, ma mentin undeva la 1000 de calori poare in unele zile ajung pe la 2500 de in general 1000-1500, Si Banda sau alergat in parc si seara se mananca iaurt fara fructe simplu, si dimineata se mananca serios(nu grasimi)
Sari corda sau alearga si poti sa mananci ce vrei tu, degeaba ajungi sa slabesti 5 kg in ritmul asta probabil in 2 luni.
Sanatatea va fi afectat daca mananci doar atat si daca nu vei resimti asta acum pe viitor cu siguranta vei avea probleme, sportul este cheia.
Succes!
Orice înfometate nu este sănătoasă.dar ai greutatea ideală de ce vrei să mai slăbeşti?
Uite Diet Regulator, accelereaza senzatia de satietate, adica manaci mai putin si te simti deja satula. Nu trebuie sa renunti la mancarea obisnuita ci doar manaci mai putin si nu simti ca ti-e foame sau faci "foamea" ca sa arzi grasimile.
http://www.autoterapie.embreise.ro/magazin/produse/diet-regulator-detail